Myke materialer, nydelige detaljer og en dempet fargepalett som gjør det enkelt for deg å matche. Her er plaggene du garantert finner roen i denne høsten!

Deilig loungewear som varer

KAY/DAY

Er det noe vi virkelig ønsker oss nå, så er det plagg vi bare kan krype inn i. Romslige plagg i gode kvaliteter som føles lune, gode og myke, og som gir følelse av velvære i hverdagen.

For hva er vel deiligere enn tøyelige bukser som ikke strammer, eller varme maxikjoler du kan krype opp i sofaen med, etter at du har tatt av deg de rålekre bootsene du brukte sammen med kjolen på jobb!

Inspirert av naturen

kay/day er loungewear-plaggene du garantert vil elske i høst. Plaggene er inspirert av naturen, både når det kommer til fargevalg og design. Meningen er at du virkelig skal kose deg når du har på kay/day sin loungewear, og nyte alle de gode øyeblikkene høsten har å by på.

Klærne er ikke bare deilige å ha på seg. De er også designet med lekre detaljer som ribbestrikk, flotte v-halser, høye splitter, rause former, asymmetri og knytinger.

Du kan nemlig både bruke klærne på jobb med lekre sko til, i kombinasjon med fargerikt tilbehør på shopping med venninner eller rett og slett bare som de er.

One-piece garment, Dress, Sleeve, Grey, Collar

Blazer 649,-

Med vakre former, behagelige farger og mer holdbare materialer. Lett å matche, lett å bære. I livets øyeblikk.”

Grå, ribbestrikket genser med knyting nede
kr 299,-
KJØP
Grå, ribbestrikkede bukser med lommer
Kr 299,-
KJØP
Gråblå topp med snøring nederst
Kr 179,-
KJØP
People in nature, Flash photography, Hair, Head, Sky, Sleeve, Happy, Standing, Gesture

Ment for å vare

kay/day er miljøbevisst, og plaggene er designet med tanke på at de skal leve lenge. Med en nedtonet fargepalett, tidløse silhuetter og mer bærekraftige materialer kan plaggene derfor hentes frem sesong etter sesong.

Materialene er blant annet laget av økologisk bomull, ull og resirkulert polyester som bidrar til at plaggene holder seg fine lenge.

LeKrE DETALJER

Tips! Rålekker med høstens grove boots!

Strikket maxikjole med stor v-hals som skjuler knapper (kr 599).

Beige, ribbestrikkede bukser med lommer
kr 299,-
KJØP
Svart maxikjole med høy splitt
Kr 379,-
KJØP
Leggings i ribbestrikk
Kr 399,-
KJØP
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2020 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler

ANNONSØRINNHOLD

kk_logo_il-01.png