Endelig har kultmerket Kiehl´s fått sin aller første nattkrem! Den dysser deg i søvn, og gjenoppretter huden til fornyet glød og fylde mens du sover.

Vakrere hud mens du sover

Det er ikke helt uten grunn til at det heter “skjønnhetssøvn”. Når du sover om natten skjer det nemlig en hel rekke prosesser som reparerer og regenerer, og gjør hele kroppen klar til en ny dag. Mangel på søvn kan blant annet skade huden din, og det er en av grunnene til at det er så viktig med sunne kveldsritualer.


For visste du at en god skjønnhetsrutine kan bidra til å roe deg ned og forbedre deg på en god natts søvn?
Kiehl´s lanserer nå sin første nattkrem noensinne, noe som er vilt å tenke på når merket er 170 år gammelt. Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream er med 98,6% naturlige ingredienser, der i blant en rekke botaniske oljer med de gunstige fettsyrene omega 3 og 6. Nattkrem hjelper til med å gjenopprette og styrke hudbarrieren din, og gir huden en fornyet glød over natten.


Facial expression, Nose, Skin, Lip, Hairstyle, Eyelash, Blue, Product, Organ, Azure

Kiehl´s nye nattkrem, Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream gjør deg klar for en ny dag - mens du sover.

Dysser deg i søvn

Visse eteriske oljer og dufter kan faktisk hjelpe deg til en bedre søvn. Du kjenner helt sikkert til lavendel, men passiflora, damaskrose, korianderfrø og rosmarin gjør det samme. Da er det godt å vite at Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream er beriket med alle disse oljene. Med nattkremen som en del av ditt kveldsrituale, så får du et langt bedre utgangspunkt for skjønnhetssøvnen din.


Krukken er laget av 30 % resirkulert plast for å minimere Kiehl's inntrykk på naturen.


Magisk duo

Du får enda bedre effekt av nattkremen om du bruker den i kombinasjon med Midnight Recovery Concentrate. Den velduftende ansiktsolje består av 99,8% naturlige ingredienser, med blant annet lavendelolje, nattlysolje og squalene - kjent for å styrke hudbarrieren. Ansiktsoljen, som du kanskje allerede kjenner til, tilfører huden ny glød og reduserer fine linjer og rynker.


Nattkremen og konsentratet fungerer godt hver for seg, men når du bruker dem sammen jobber de i synergi slik at huden din får maksimalt utbytte av de regenererende og pleiende ingrediensene.


Nose, Hair, Skin, Head, Lip, Chin, Hand, Liquid, Eyebrow, Bottle

Midnight Recovery Concentrate gjør at huden får en enda større effekt av nattkremen.

Slik gjør du

Dra nytte av den beroligende effekten de eteriske oljene har på sinnet. En god ide er derfor å lukte på Midnight Recovery Concentrate før du starter påføringen. Trekk inn duften fra produktet du har i hendene, og ta et par dype åndedrag. Lover, du vil merke at skuldrene senker seg.

1.

Masser Midnight Recovery Concentrate inn i ansiktet, hals og bryst med rolige bevegelser, til alt av produkt er tatt opp i huden.

2.

Masser så Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream inn i huden på samme måte som over.

3.

Pssst! Du kan faktisk legge kremen først, for så å berike den med ansiktsoljen på toppen. Så prøv deg frem på hvilken rekkefølge du liker best. Sov godt!

4.

Litt om Kiehl´s

Tenk at det er hele 170 år siden hudpleiemerket Kiehl's ble etablert i East Village, New York. Det startet som et apotek der farmasøytene mikset ulike eliksirer fra naturens eget skattekammer til sine kunder. Med sin enormt lange erfaring og røtter i homeopatisk apotekertradisjon, bruker kultmerket fortsatt naturlige ingredienser med helbredende kraft i alle sine produkter.


Visste du at

Kiehl´s har kampanjer på avslapnings- og søvnspillelister på Spotify fra 17-24?

Hør spillelisten her


Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler
Font, Text, Logo

ANNONSØRINNHOLD

Font