Opplever du at huden er tørr etter en lang vinter? Heldigvis er det enkelt å gjøre noe med, og her er 3 gode tips som reduserer problemet raskt.

3 enkle tips reduserer problemet!

Derfor er huden din tørr nå


Vinterhud! Det er ikke helt uten grunn at vi har begrepet vinterhud, og alle kjenner til det! Etter en lang og kald vinter, opplever de fleste av oss at huden blir litt eller mye tørrere. For noen er det akkurat som om huden skrumper inn! I stedet for at huden føles myk og er glatt å ta på, kan huden bli så stram, ru og papiraktig at når man lager en grimase gjør det nesten litt vondt. Mange opplever at gløden blir borte, at spensten i kinnene reduseres, at linjene kommer tydeligere frem og at huden blir mye mer rød og sensitiv. Kjenner du deg igjen?

Coastal and oceanic landforms, Water, Liquid, Fluid, Lake
Forehead, Nose, Hair, Cheek, Skin, Head, Lip, Eyebrow, Eye, Eyelash

Årets kaldeste måneder byr altså ikke på gratis boosting av naturlig glød som fremmer det ungdommelige i huden vår! Dessuten sliter mange med den tørre vinterhuden langt utover våren også, og det kan føles veldig frustrerende. Heldigvis finnes det løsninger, og med noen enkle tiltak kan du redusere problemet med tørr hud kraftig. Selv på de kaldeste dagene!

“Heldigvis finnes det løsninger, og med noen enkle tiltak kan du redusere problemet med tørr hud kraftig.”


Vichy M89 Booster


Minéral 89 er en daglig booster som påføres på nyrenset hud. Boosteren er basert på fuktmagneten hyaluronsyre og termalsk vann fra Vichy som er beriket med pleiende, vulkanske mineraler. Produktet forsterker huden mens den gjør den mer motstandsdyktig mot eksterne faktorer. Boosteren styrker huden, gir masse fuktighet og sunn glød. Den forbereder huden til det neste trinnet i hudpleierutinen, som er et serum eller en krem. Formulert uten parfyme.


Tips! Om huden føles ekstra tørr kan du legge produktet på i to omganger før du påfører kremen!

Superkombo: Pureté Thermale 3-i-1 Rensepleie + M89 Booster 

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Rensepleie

En kraftfull, myk og fuktgivende micellar rensevann beregnet til tørr hud. Renser huden og fjerner sminke raskt og effektivt, samtidig som den tilfører også huden fuktighet.

3 årsaker til at huden er tørr

For best mulig resultat er det smart å vite hvorfor huden er tørr nå! Det er i hovedsak tre grunner til at huden din blir tørr, spesielt på vinterhalvåret.

1. Luften vi omgir oss med er tørr
Jo kaldere det er ute, og jo mer vi varmer opp innendørs desto tørrere blir luften. Kald luft i seg selv inneholder svært lite fuktighet, og er derfor knusktørr. Når det er kaldt ute er det også naturlig å skru opp varmen litt ekstra innendørs, som igjen er med på å tørke ut luften du oppholder deg i hjemme. Om du er så heldig å ha en vedfyrt hytte, eller bruker vedovn eller peis som oppvarmingskilde vil all fuktighet suges inn peisen.  På riktig kalde dager her i Norge kan temperaturforskjellen mellom inne og ute fort være mellom 40 og 50 grader, og det er ganske ekstremt for huden vår. Den tørre luften gjør alt den kan for å trekke til seg fukten fra huden vår. Så om vi ikke bruker pleie som forhindrer dette blir huden tørr. Det igjen fører til at hudbarrieren blir svakere, mer sensitiv og mer mottakelig for ytre påvirkninger.
2. Få kontroll over renserutinene dine!
Mange opplever at kremen de bruker ikke fungerer. En vanlig årsak til det er at man ikke renser eller eksfolierer huden med en peeling før påføring av hudpleie. Kremen smøres derfor på toppen av et lag av gammel krem, svette og fett fra huden, samt døde hudceller. Alt dette sperrer for at hudpleien kan gjøre jobben sin på nyrenset hud. Rent vann alene er dessverre ikke optimalt.  Vi kan sammenligne hudpleie med når du skal olje gulv eller kjøkkenbenk. Ny olje vil ikke gjøre treverket vakkert og fuktig igjen om det ikke renses med egnet vask og pusset litt over først.
3. Vi bruker feil eller for lite hudpleie!
Eller ingen hudpleie i det hele tatt! Da bli hudbarrieren svakere, og blir påvirket negativt av de ytre påvirkningene den stadig blir utsatt for. Det er viktig at du bruker hudpleie daglig, og at produktene du velger ikke irriterer og stripper huden for fukt og fett. For eksempel kan utvalgte såper ha en uttørkende effekt på huden. Hvilke produkter du bruker, og hvor stor mengde du bruker av dem har mye å si for huden din. For eksempel vil favorittkremen du bruker om sommeren være for lett og gi altfor lite næring til huden nå i vinterhalvåret. Og om prøver serum under krem vil det gi mer fuktighet til huden.
Forehead, Nose, Hair, Cheek, Skin, Head, Lip, Eyebrow, Eye, Eyelash
1. Luften vi omgir oss med er tørr!

Finn ut hvorfor

1. Luften vi omgir oss med er tørr!


Jo kaldere det er ute, og jo mer vi varmer opp innendørs desto tørrere blir luften. Kald luft i seg selv inneholder svært lite fuktighet, og er derfor knusktørr. Når det er kaldt ute er det også naturlig å skru opp varmen litt ekstra innendørs, som igjen er med på å tørke ut luften du oppholder deg i hjemme. Om du er så heldig å ha en vedfyrt hytte, eller bruker vedovn eller peis som oppvarmingskilde vil all fuktighet suges inn peisen. 


På riktig kalde dager her i Norge kan temperaturforskjellen mellom inne og ute fort være mellom 40 og 50 grader, og det er ganske ekstremt for huden vår.


Den tørre luften gjør alt den kan for å trekke til seg fukten fra huden vår. Så om vi ikke bruker pleie som forhindrer dette blir huden tørr. Det igjen fører til at hudbarrieren blir svakere, mer sensitiv og mer mottakelig for ytre påvirkninger.

Face, Hair, Nose, Glasses, Skin, Head, Lip, Hand, Arm, Shoulder
2. Få kontroll over renserutinene dine!

Finn ut hvorfor

2 Få kontroll over renserutinene dine!


Mange opplever at kremen de bruker ikke fungerer. En vanlig årsak til det er at man ikke renser eller eksfolierer huden med en peeling før påføring av hudpleie. Kremen smøres derfor på toppen av et lag av gammel krem, svette og fett fra huden, samt døde hudceller. Alt dette sperrer for at hudpleien kan gjøre jobben sin på nyrenset hud. Rent vann alene er dessverre ikke optimalt. 


Vi kan sammenligne hudpleie med når du skal olje gulv eller kjøkkenbenk. Ny olje vil ikke gjøre treverket vakkert og fuktig igjen om det ikke renses med egnet vask og pusset litt over først. 

Liquid, Fluid, Art
3. Vi bruker feil eller for lite hudpleie!

Finn ut hvorfor

3 Vi bruker feil eller for lite hudpleie! 


Eller ingen hudpleie i det hele tatt! Da bli hudbarrieren svakere, og blir påvirket negativt av de ytre påvirkningene den stadig blir utsatt for. Det er viktig at du bruker hudpleie daglig, og at produktene du velger ikke irriterer og stripper huden for fukt og fett. For eksempel kan utvalgte såper ha en uttørkende effekt på huden. 


Hvilke produkter du bruker, og hvor stor mengde du bruker av dem har mye å si for huden din. For eksempel vil favorittkremen du bruker om sommeren være for lett og gi altfor lite næring til huden nå i vinterhalvåret. Og om prøver serum under krem vil det gi mer fuktighet til huden.

1. Luften vi omgir oss med er tørr!
Jo kaldere det er ute, og jo mer vi varmer opp innendørs desto tørrere blir luften. Kald luft i seg selv inneholder svært lite fuktighet, og er derfor knusktørr. Når det er kaldt ute er det også naturlig å skru opp varmen litt ekstra innendørs, som igjen er med på å tørke ut luften du oppholder deg i hjemme. Om du er så heldig å ha en vedfyrt hytte, eller bruker vedovn eller peis som oppvarmingskilde vil all fuktighet suges inn peisen. På riktig kalde dager her i Norge kan temperaturforskjellen mellom inne og ute fort være mellom 40 og 50 grader, og det er ganske ekstremt for huden vår. Den tørre luften gjør alt den kan for å trekke til seg fukten fra huden vår. Så om vi ikke bruker pleie som forhindrer dette blir huden tørr. Det igjen fører til at hudbarrieren blir svakere, mer sensitiv og mer mottakelig for ytre påvirkninger.
2. Få kontroll over renserutinene dine
Mange opplever at kremen de bruker ikke fungerer. En vanlig årsak til det er at man ikke renser eller eksfolierer huden med en peeling før påføring av hudpleie. Kremen smøres derfor på toppen av et lag av gammel krem, svette og fett fra huden, samt døde hudceller. Alt dette sperrer for at hudpleien kan gjøre jobben sin på nyrenset hud. Rent vann alene er dessverre ikke optimalt.  Vi kan sammenligne hudpleie med når du skal olje gulv eller kjøkkenbenk. Ny olje vil ikke gjøre treverket vakkert og fuktig igjen om det ikke renses med egnet vask og pusset litt over først.
3. Vi bruker feil eller for lite hudpleie
Eller ingen hudpleie i det hele tatt! Da bli hudbarrieren svakere, og blir påvirket negativt av de ytre påvirkningene den stadig blir utsatt for. Det er viktig at du bruker hudpleie daglig, og at produktene du velger ikke irriterer og stripper huden for fukt og fett. For eksempel kan utvalgte såper ha en uttørkende effekt på huden.  Hvilke produkter du bruker, og hvor stor mengde du bruker av dem har mye å si for huden din. For eksempel vil favorittkremen du bruker om sommeren være for lett og gi altfor lite næring til huden nå i vinterhalvåret. Og om prøver serum under krem vil det gi mer fuktighet til huden.

Superkombo: Hydrating Cleanser + Moisturising Cream 
Cerave Hydrating Cleanser

Fuktighetsgivende rens til ansikt og kropp med 3 essensielle ceramider som hjelper med å styrke hudens naturlige barriere. Spesielt utviklet for sensitiv hud med tendens til irritasjon forårsaket av tørrhet.


CeraVe Moisturising Cream 

Fuktighetsgivende krem som styrker hudbarrieren til tørr og veldig tørr hud. Siden den kan brukes både i ansiktet og på kroppen passer den utmerket for deg som liker å bruke få produkter. Kremen inneholder en blanding av 3 essensielle ceramider (1, 3 and 6-II), hyaluronsyre, fettsyrer og andre lipider i kombinasjon med MultiVesicular Emulsion Technology (MVE Technology), som kontinuerlig frigir aktive ingredienser. Den har en rik formel som fukter hele dagen i opptil 24 timer. Fordi den har en hypoallergen formel som ikke tilstopper porer og er uten parfyme passer den for både voksne og barn over 3 år. Tips! Påfør et ekstra tykt lag etter at du har skrubbet huden (også på kroppen).


3 ENKLE TIPS FOR MINDRE TØRR HUD

Valg av produkter og hudpleierutiner har altså mye å si for om du opplever huden din som tørr eller ei. Her er tre enkle tips som gjør huden din langt mindre tørr og stram!

1

Påføre hudpleie på nyrenset hud!

Rens alltid huden grundig hver morgen og kveld! Da gjør du huden mottakelig for hudpleien du påfører etterpå!

La Roche Posay Toleriane Ultra Creme


Svært fuktighetsgivende dagkrem til den mest sensitive og intolerante huden. Kremen inneholder det beroligende stoffet neurosensine og det unike termalske kildevannet fra La Roche-Posay som både har svært fuktbindende og beroligende egenskaper. Kremen er toleransetestet under dermatologisk kontroll, og er testet på allergisk hud. Toleraine Ultra Creme er selvfølgelig med hypoallergen formel, og er uten parfyme og alkohol.

Tips! Kremen er ekstra god med booster under, for eksempel Vichy M89 Booster

Superkombo: Toleriane Ultra Eye + Toleriane Ultra Creme 
La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye 

Svært beroligende øyekrem til sensitiv og intolerant hud. Gir intenst med fukt og reduserer ubehag på huden rundt øynene. Testet på allergisk hud.

2

Velge riktige ingredienser! 

Hyaluronsyre og ceramider produseres også naturlig i huden, og er helt essensielle for en sunn og frisk hud. 

Hyaluronsyre har den unike evnen til å binde til seg fukt tusen ganger sin egen vekt. Hyaluronsyre har som oppgave å opprettholde fuktbalansen i huden. En god fuktbalanse opprettholder hudens funksjoner, og gjør det mulig å bevare en fyldig, sunn og ungdommelig hud.

Ceramider er et fettstoff som bidrar til å holde hudbarrieren sterk og frisk. Det geniale er at ceramidene er med på å holde fuktigheten inne i huden, og at fukten ikke fordamper ut i den tørre luften. 

3

Velge riktige produkter!

Velg produkter som både tilfører fuktighet, men som også sørger for å holde fuktigheten på plass inne i huden Produkter med stjerneingrediensene hyaluronsyre og ceramider er derfor smarte valg for en tørr hud. Velg gjerne et serum som tilfører huden masse fuktighet, og bruk den sammen med en krem som holder på fuktigheten og beskytter huden.

Serum og krem fungerer best sammen, på samme som at man bruker en genser som holder deg varm under jakke som beskytter mot vinden! Du vil få en bedre opplevelse og bedre effekt av både serumet og kremen.

Om Blivakker.no

Utenom frisørsalonger distribueres Kérastase distribueres gjennom Blivakker.no, Norges største skjønnhetsbutikk på nett. De ble etablert allerede i 2007, og har blant annet vunnet flere priser for sitt arbeid.

Kjøp Genisis her!

Font, Magenta, Pink, Text
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2020 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler
Font, Text, Logo

ANNONSØRINNHOLD