Møt sommeren med franske hudrutiner

med Desiree Andersen

Influenser Desiree Andersen går sommeren i møte med enkle, franske hudrutiner. Det passer hennes travle hverdag helt perfekt. Psst… du får de franske kultproduktene på Vitusapotek.

Tusen takk til Oslo Raw på Frogner for perfekte, franske følelser. Kakene anbefales!

Franske kvinners uanstrengte, men sofistikerte stil er anerkjent verden over. Et par stiletter, et lekkert smykke og en leppestift som fremhever leppene - voilà!

Den er enkel, men består av effektive og pleiende produkter som virkelig tar vare på huden.

I Frankrike er apoteket en av de største destinasjonene for hudpleie, og selvfølgelig er produkter fra apoteket en stor del av franske kvinners skjønnhetsvaner. Men visste du at du kan få skreddersydd din franske hudrutine her i Norge, på ditt nærmeste Vitusapotek?

Hand, Tableware, Liquid, Drinkware, Orange, Fluid, Finger, Drink
Audio equipment, Skin, Lip, Eyebrow, Shoulder, Eyelash, Ear, Neck, Eyewear

Fikk hudanalyse av hudterapeut hos Vitusapotek

Vi lot influenser Desiree Andersen teste ut en morgenrutine med franske kultmerker fra Vitusapotek. Hun fikk også utført gratis hudanalyse av hudterapeut Chaima Beaurot-Gran på Vitusapotek på Majorstua.

- Desiree har allerede gode hudrutiner og fin hud.

Desiree Andersen

Lorem ipsum is mostly a part of a Latin text by the classical author and philosopher Cicero. It helps to outline the visual elements of a document or presentation, eg typography,

Interior design, Table, Product, Human, Fashion, Organism, Customer

-Jeg liker at hun bruker dobbeltrens, og jeg blir glad når hun sier at hun bruker solfaktor hver dag. Men hun kan pøse på med enda mer fukt, variere i serum ved også å bruke serum på kvelden, samt bruke øyekrem. Også viktig å bruke peeling jevnlig som fjerner døde hudceller, sier Chaima.

Chaima Beaurot-Gran har 12 års lang erfaring som hudterapeut. Nå finner du henne på Vitusapotek på Majorstuen der hun hjelper deg med hudrutiner og utfører behandlinger.

Visste du at:  du kan få utført hudanalyse i alle Vitusapotek i Norge? 350 apotekansatte har ekstra utdannelse innen hud og hudpleie. I hudanalysen måler de blant annet fuktighetsnivået i huden din, og de skreddersyr en hudrutine til nettopp din hud. De vil gjerne at du kommer tilbake etter åtte uker for nye målinger, slik at du kan se effekten av din nye hudrutine

Det lønner seg å bli VI+ bonusmedlem hos Vitusapotek for da samler du bonuspoeng på alle dine kjøp  og får ekstra poeng når du tar en fuktmåling av huden din.
Meld deg inn her

Rectangle, Font

Hudpleiebehandling
Seks Vitusapotek i Norge som har hudsalong der du kan få hudpleiebehandlinger. En av dem er på Majorstuen der du møter hudterapeut Chaima Beaurot-Gran. De andre er i Tromsø, Bodø, Bergen, Strømmen og Stavanger.- Jeg er veldig glad i hudpleie, og liker å prøve nye ting. Men hudpleie er noe jeg må gjøre raskt og innimellom andre gjøremål.

Desiree har en svært aktiv hverdag med småbarnsliv og mye jobb. Akkurat nå forbereder hun seg også til en ny maraton. Hun er derfor avhengig av en hudrutine som går raskt, men at produktene er effektive.

- Jeg er veldig glad i hudpleie, og liker å prøve nye ting. Men hudpleie er noe jeg må gjøre raskt og innimellom andre gjøremål. For eksempel er ansiktsmasker perfekt å bruke når jeg bretter sammen klær på søndager, sier den spreke småbarnsmoren.

People in nature, Smile, Plant, Photograph, Green, Botany, Leaf, Sleeve, Grass

Desiree sine franske morgenrutiner

Eye, Font
1.

Rens - Bioderma

Sensibio H2O - micellar rensevann som fungerer nærmest som en magnet for å fjerne sminke, hudkrem, smuss og døde hudceller. Inneholder beroligende agurkekstrakt. Dra produktet over ansiktet med bomullspads til huden er helt ren. Trenger ikke skylles av med vann.

Hudterapeutens tips: Den er perfekt som første trinn i en dobbelrens på kvelden. På morgenen kan den fint brukes alene.

Bioderma: pionér innen dermatologisk hudpleie siden 1977. Aller mest kjent for lanseringen av verdens første micellar vann i 1995, som også er verdens mest solgte.

Se alle Bioderma produkter her

Plastic bottle, Personal care, Material property, Liquid, Product, Fluid, Drink, Font
“En helt genial rens for travle morgener! Digger at den ikke skal skylles av og at den etterlater huden myk og fuktet.”

DESIREE

Glass bottle, Hand, Liquid, Drinkware, Eyelash, Fluid, Gesture, Cosmetics
2.
Plastic bottle, Liquid, Fluid

Fuktspray - Avène

Thermal Spring Water - vann rett fra kilden på spray! Spesielt rik på silika. Er beroligende, irritasjonsdempende og mykgjørende. Mange bruksområder, blant annet toner, fuktspray og settingspray for makeup.

Hudterapeutens tips: Sprayen er veldig beroligende, og demper irritert hud. Bruk den til å fukte huden etter rens, så vil huden ta opp resten av hudpleien bedre. Helt perfekt å ha med på stranden i sommer, på farten og foran pcen.

Avène eau Thermale: I Sør-Frankrike ligger den lille byen Avène, viden kjent for sitt termale kildevann. Etter en 50 år lange reise gjennom mineralrik jord kommer vannet opp til overflaten. Termalt kildevann har en helende og lindrende effekt på huden.

Se alle produktene fra Avène her

“Dette produktet har jeg virkelig lagt min elsk på og bruker den både som en slags toner før serum, over sminken og gjennom dagen hvis jeg kjenner at jeg blir litt tørr.”

DESIREE

3.

Øyekrem -
La Roche-Posay

Toleraine Ultra Dermallergo øyekrem: Tilpasset den tynne huden rundt øynene. Er svært fuktighetsgivende, roer ned huden umiddelbart, og reduserer ubehag og rødhet.

Hudterapeutens tips: Huden rundt øynene er seks ganger tynnere enn resten av huden. Det er også der de første tegnene på dårlig søvn, stress og aldring kommer. Den trenger derfor mildere ingredienser. Øyekremer har ofte beroligende ingredienser, samt ingredienser som forebygger poser og blå ringer.

La Roche-Posay: Ved landsbyen La Roche-Posay ligger kildene til det selen-rike termale vannet som har en spesielt fuktbindende og helende effekt på huden. Vannet finnes i alle produktene.

Se alle La Roche-Posay produkter her

Liquid, Bottle, Fluid
“God lukt og trekker fort inn i huden.”

DESIREE

Bottle cap, Personal care, Skin, Liquid, Product, Fluid, Drink, Happy
4.
Glass bottle, Liquid, Cosmetics, Solution, Fluid, Perfume, Drink

Serum - L´Occitane

Immortelle Divine Serum: Antiage serum med høy konsentrasjon av immortelle, blomsten som aldri visner. Fungerer som naturlig retinol, og motvirker rynker og ujevn hudtone, samt tap av fasthet og glød. Brukes morgen og kveld.

Hudterapeutens tips: Om du ønsker en rikere konsistens og enda mer effekt skal du gå for nattserumet på kvelden. Inneholder enda høyere konsentrasjon av immortelle.

L´Occitane: Grunnlagt i 1976 av Olivier Baussan. Det startet med eterisk lavendelolje som han lagde på et destilleriapparat, og solgte på markeder. Alle produktene er basert på naturlige ingredienser og tradisjoner fra Provence. L´Occitane jobber direkte med 130 franske bønder

Se alle L´Occitane produktene her

“Deilig, lett serum som trekker seg fort inn i huden og fukter godt.”

DESIREE

Hand, Liquid, Plant, Fluid, Gesture, Ingredient, Drinkware, Drink
5.

Dagkrem - Vichy

Liftactiv Supreme Dagkrem SPF 30: ​​Dagkrem med hyaluronsyre og bredspektret UV-beskyttelse. Fukter huden, reduserer rynker og beskytter mot forekomsten av nye aldringstegn.

Hudterapeutens tips: UVA-strålene er rundt oss hele året, og det er de som forårsaker aldring. Derfor synes jeg det er viktig å bruke en dagkrem som både har aktive ingredienser og spf når du for eksempel skal til og fra jobb.

Vichy: Dermokosmetisk merket som ble grunnlagt i 1931 av en hudlege som oppdaget de hudforbedrende egenskapene til Vichys vulkanske vann. Vannet, som er rikt på mineraler, er anerkjent for sin evne til å styrke hudens beskyttende barriere.

Se alle Vichy produkter

Liquid, Fluid
“Det er veldig praktisk med SPF i fuktighetskremen på ekstra travle dager.”

DESIREE

Table, Gesture, Finger, Nail, Thumb
Liquid, Bottle, Fluid, Solution

Solkrem - Vichy Laboratories

Capital Soleil uv-age SPF 50+: Ultralett solkrem med svært høy beskyttelse. Beriket med beroligende, probiotiske fraksjoner, oppstrammende peptider og betennelsesdempende niacinamide. Forebygger rynker, pigmentering og oksidativt stress av huden.

Hudterapeutens tips: Når det blir varmere i været bytter du ut dagkremen med solkrem med høy SPF. Bruk den sammen med serumet ditt, slik at du også får de aktive ingrediensene.

Se alle Vichy Laboratories produkter

6.
“En veldig tyntflytende solkrem som ikke finnes klissete. Den trekker inn i huden med en gang.”

DESIREE

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler
dagbladet-logo-rgb-01.png
Rectangle, Font

ANNONSØRINNHOLD

Text, Font, Logo