ANNONSØRINNHOLD

Font
Font, Text, Logo
Font
Smile, Nose, Face, Hair, Cheek, Skin, Lip, Eyebrow, Eyelash, Ear

– Og den banebrytende hudpleien? Den får du på budsjett!  

Dette er Europas mest solgte serum1

PIGMENTFLEKKER:

Har påskesolen fått frem pigmentflekkene dine også? Er du blant dem som ønsker deg en jevnere hudtone, og lurer på hvordan du kan forebygge pigmentflekkene, hva som gjør dem bedre, verre, og ikke minst hvilke tabber du virkelig bør unngå?

Da er denne saken for deg! Vi har nemlig snakket med Brand Manager i NIVEA Louise Lindblom. Hun snakker geniale tips, triks og ikke minst, den revolusjonerende ingrediensen som har inntatt skjønnhetsverden…

Hair, Skin, Joint, Head, Lip, Hand, Eyebrow, Arm, Shoulder, Eyelash
Plastic bottle, Liquid, Fluid, Solution, Drink

Visste du at NIVEAs LUMINOUS630® serum er verdens mest solgte anti dark spot, altså pigmentflekkserum?5

Tabbene du bør unngå

Hva kan man gjøre for å unngå pigmentflekker? 

– Fordi sol er en så vanlig årsak til flekkene, bruk solkrem og husk å bruke det året rundt! En skånsom behandling av kviser kan dessuten minimere risikoen for arr, som igjen kan gi pigmentflekker. Ubalanse i melaninproduksjonen grunnet hormonelle faktorer kan dessverre være vanskeligere å påvirke.

1.

Hvis de først har oppstått, hva kan man gjøre for å redusere pigmentflekkene? 

– I hvert fall ikke prøv å skrubbe de vekk! Dette kan skade huden. Melaninet formes i dypere hudlag. Mitt beste tips er å prøve LUMINOUS630-hudpleieserien vår, som har vist seg å ha veldig god effekt på melaninproduksjonen.   

2.

Hva er de største tabbene man gjør med tanke på å få pigmentflekker? 

– Soleksponering uten beskyttelse. Bruk en solkrem tilpasset ansiktet ditt, som NIVEA SUN LUMINOUS630 Dark Spot Control med Spf 50. I tillegg til SFP 50 har denne solkremen også LUMINOUS630-formelen som virker på cellenivå for å gjøre pigmentflekker mindre og forhindre at de kommer tilbake.

3.

Smile, Hair, Skin, Head, Eyebrow, Eyelash, Fashion, Happy, Gesture, Earrings

Pssst! Lysten på jevnere, strålende hud? Eller bare å få bukt med pigmentflekkene dine? Sjekk ut de banebrytende produktene til NIVEA her da vel!

Dette er pigmentflekker

  1. Pigmentflekker kommer av ubalanse i melaninproduksjonen.
  2. Melanin er et pigment som gir oss vår naturlige hudfarge, men det kan av ulike årsaker oppstå økt produksjon der pigmentet kan akkumulere og danne mørke flekker eller ujevn hudtone.
  3. Årsaker: For noen er det genetisk betinget, men det finnes også andre årsaker. Det vanligste er sol. Når solstrålene treffer huden produseres det melanin, som i noen tilfeller kan bli ujevnt fordelt. Alder kan også spille inn da melaninproduksjonen vår blir mindre nøyaktig etter hvert og kan danne flekker, såkalte aldersflekker.
  4. Hormonell ubalanse kan også ende i pigmentflekker, her er graviditet og overgangsalder typisk. Sist, men ikke minst, kan flekkene oppstå av inflammasjon i huden, og et eksempel på dette er akne.  

Revolusjonerende forskning

Om du ikke har fått med deg LUMINOUS630-hudpleie serien, kan vi fortelle deg at dette er NIVEAs banebrytende produkter laget spesielt for å få bukt med pigmentflekkene. Bak serien står et team forskere som har jobbet intenst i 10 år.

– Vi visste at pigmentflekker skyldes ubalanse i melaninproduksjonen. Derfor så vi nærmere på årsaken til pigmentflekker, altså enzymet som er ansvarlig for melaninproduksjonen. Det tok oss 10 års forskning å finne den banebrytende ingrediensen LUMINOUS630.

Plastic bottle, Skin, Lip, Hairstyle, Liquid, Fluid, Gesture, Eyelash, Finger, Drink

Først gjenskapte vi det menneskelige enzymet som produserer melanin i laboratoriet vårt, som vi testet over 50 000 molekyler på.

Etter flere optimaliseringsrunder var molekyl nummer 630 det mest effektive til å balansere pigmenteringen. Det er slik vår banebrytende ingrediens LUMINOUS630 ble skapt, sier Sabrina Breitkreutz, R&D Senior Ingeniør i NIVEA.

Og det er ikke uten grunn superingrediensen har tatt verden med storm.

LUMINOUS630, som virker på cellenivå, behandler årsaken til problemet med dobbel effekt: 1) Den lysner pigmentflekker og gjør dem mindre.
2) Ved jevnlig bruk balanserer den også pigmentproduksjonen for å forhindre nye pigmentflekker.  

Dress shirt, Hair, Lip, Outerwear, Smile, Neck, Jaw, Sleeve, Gesture, Eyelash

Får du ikke nok av superingrediensen? Disse produktene inneholder alle den pigmentflekk-dempende Luminous 630, og gir jevnere hudtone og vakker glød.

LUMINOUS-produkter finner du hos vita.no (altså i Vitas nettbutikk, ikke i butikk)

NIVEA
Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Day Cream Fluid
Dagkremen kombinerer LUMINOUS630 med hyaluronsyre, vitamin E og UVA/UVB-filter! Et funn for deg som ønsker beskyttelse mot sol og aldring!
Kjøp her
Nivea
Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Serum
Superserumet reduserer pigmentflekker, forhindrer at de oppstår igjen og fremhever hudens naturlige glød. Det er også verdens mest solgte serum!
Kjøp her
Nivea
Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Night Cream
Nattkremen er beriket med hyaluronsyre som fornyer og styrker huden, i tillegg reduseres pigmentflekker og kan forhindres i å komme tilbake.
Kjøp her
Nivea
Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Eye Treatment
Øyekremen behandler (effektivt!) mørke ringer, beroliger trøtte øyne og minsker poser. Den inneholder også hyaluronsyre som tilfører fuktighet og reduserer fine linjer og rynker.
Kjøp her
NIVEA
Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Håndkrem
Denne håndkremen bidrar til å redusere pigmentflekker, gir intensiv fuktighet til tørre hender og beskytter mot pigmentflekker ved eksponering av solen.
Kjøp her
NIVEA
Sun Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Face Creme SPF 50
I tillegg til SFP 50 virker solkremen på cellenivå for å gjøre pigmentflekker mindre og forhindre at de kommer tilbake.
Kjøp her
Brown, Liquid, Fluid, Cylinder

Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Day Cream Fluid

Liquid, Fluid

Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Serum

Human body, Eye, Liquid, Paint, Violet, Ingredient

Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot Night Cream

Human body, Eye

Cellular Luminous630 AntiSpot Eye Care

Resultatene

Ved en av NIVEAS studier2, da gjort med seriens serum LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum, fikk forskerne et ganske slående resultat.  


Ved undersøkelse av huden etter 2 uker, 4 uker, 8 uker og 12 uker, viste LUMINOUS630 serum å ha en ganske enestående effekt.


  1. Etter 2 uker blir pigmentflekker synlig lysere3.
  2. Etter 8 uker blir pigmentflekker opptil 50 % lysere.
  3. Kontinuerlig forbedring over tid ved jevnlig bruk.91% blir kvitt pigmentflekkene4

– Vi har fått veldig god feedback fra brukerne våre. 91% av 34 kvinner i en self-assessment studie sa at de var blitt kvitt pigmentflekkene etter å ha brukt LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum i 12 uker, sier Louise Lindblom før hun legger til at det selvsagt bør nevnes at det er veldig individuelt og at resultatet kan variere.  

 

Hun forklarer videre at LUMINOUS630-suksessen har utviklet seg til en bred hudpleieserie som består av både serum, dagkrem, nattkrem, solkrem, håndkrem og øyekrem.

– Øyekremen er min personlige favoritt! Nå har jeg ikke brukt den på noen uker og ser at jeg har fått litt mørkere ringer tilbake igjen. Produktene er effektive ved kontinuerlig bruk. Hvis du slutter å bruke dem, vil pigmenteringen gradvis komme tilbake.

Hun tipser dessuten om at serien kan ha god effekt, også for de som ikke har pigmentflekker.  

– Serumet og dagkremen fukter og etterlater en glødende hud. Produktene inneholder også vitamin-E og serument inneholder celleaktiverende hyaluronsyre5, så mange av brukerne, også de uten pigmentflekker, opplever at de får en jevn og strålende hud. Så ja, kanskje ikke så rart at serumet ikke bare er det mest solgte anti dark-spot serumet i verden6, men også det mest solgte serumet i hva enn kategori i Europa! Altså ikke bare mot pigmentflekker, men blant alle serum!

 

Og verdens mest solgte anti dark-spot serum5 finner du her.

LUMINOUS-produkter finner du hos vita.no (altså i Vitas nettbutikk, ikke i butikk)

1Source: Nielsen data for the Face Care Serum category for the 12-month period ending in February 2022, value sales for Europe total retail market (Copy © [2022], Nielsen)

212 ukers studie med LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum

3Clinical Grading, STDR-075074C, May 2022

4Self-assessment, 12 week study with 34 women using the Advanced Treatment Serum 2018

5Source: NielsenIQ, Market Track, Face Care Anti Spot Serum market (client defined category) analysis in 36 countries (client defined), Value Sales, Volume in Pack Sales, May 2021 – April 2022.

6Source: Nielsen IQ, Market Track, Face Care Anti Spot Serum market (client defined category) analysis in 36 countries (client defined), Value Sales in EUR, Volume Sales in Pack, May 2021 – April 2022.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2023 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler