VELG EN REISEMÅTE SOM GIR DEG DET BESTE FRA HELE VERDEN

De 5 beste tipsene: Klar til å skjemme deg bort på neste ferie?

Ah, ferietid. Eller er det snarere: Åh, ferietid? Det kan være vanskelig å komme i feriemodus på ordentlig. Heldigvis finnes det en løsning som gjør det lett å skjemme bort både deg selv og dem du er glad i: Cruise!

1: Legg deg ned på solsengen - og bli der!

Det er bare å innrømme det: Det vi går og drømmer om i en traurig høsthverdag er først og fremst å kunne legge oss ned under solskinnet, slippe alle bekymringer - og slukke både mobil og armbåndsur. Ah, frihet!


Det er få steder det er like deilig og like mange muligheter til å finne den perfekte feriespot-en som om bord hos Norwegian Cruise Line. Cruiseskipene bugner av evighetsbassenger som krydrer dekkene, det er bare å la seg gli ned i det perfekt tempererte vannet.


Og blir det plutselig litt for rolig, vel, da går det an å ta med hele familien i vannlandet! Prøv en av skliene som svinger inn og ut over dekk!

Naval architecture, Cruise ship, Sky, Water, Boat, Azure, Watercraft

Noe av det beste? Løfter du blikket enten du slikker sol fra strandstolen eller er på vei ned i sklien, har du spektakulær utsikt til havet, uansett om skipet seiler gjennom Panamakanalen, besøker Kanariøyene eller gjør et holt i selveste Karibia!


HER KAN DU SE ALLE BADEMULIGHETENE!

Husk å sette av tid til å slappe av. Eller ha det skikkelig gøy!

2: Dra på kulinarisk jordomseiling!

Hvilket tidspunkt vi nordmenn er flinkest til å prøve noe nytt i matveien? Når vi er på ferie! Det er lite som slår det å merke magen knurre, og samtidig ha en rekke fantastiske restauranter innen umiddelbar rekkevidde. Om bord på Norwegian Cruise Lines skip satses det på å tilby matopplevelser du ikke finner så mange andre steder. Iallfall ikke på samme sted!


På Norwegian Cruise Line sine cruiseskip finner du et nøye utvalg av internasjonale spesialrestauranter som serverer retter fra ulike verdenshjørner. Restaurantkonseptet om bord er i tråd med resten av cruiseopplevelsen: Det kalles Freestyle Dining. Det betyr at om du heller vil få med deg solnedgangen før det er middagstid, vel, så er det bare å forsyne seg etterpå! Du bestemmer når og hvor, maten er servert.


Uansett om du har en forkjærlighet for det franske kjøkken, om du har lyst på en utfordring fra japanske tradisjoner - eller om du bare skal ha den mest saftige amerikanske biffen, finner du det du drømmer om. Prøv ekte churrascaria fra Brasil - og dagsferske skalldyr på Ocean Blue.


LES MER OM DE FANTASTISKE SPISEMULIGHETENE!

Wood
Water, Sky, Cloud, Food, Blue, Azure, Plant, Leisure, Recipe, Tableware
Egg white, Food, Tableware, Ingredient, Cuisine, Dishware, Dish, Fluid

4: Stiv og støl? Myk deg opp med yoga!

Yoga er ikke noe man kan være god til. Yoga er for alle, uansett hvor stiv høstkropp de har! Det eneste som kreves, er at du ... går i gang.

Selv om du finner drøssevis av pulshissende aktiviteter å finne på om bord på NCLs cruiseskip, er det lite som en runde med yoga som får hvilepulsen til å innfinne seg. En perfekt start på dagen, eller en herlig avslutning på en opplevelsesrik dag, det er opp til deg.

Få kontakt med kroppen. Strekk ut. Nyt resten av ferien med fornyet energi i kropp og sjel!


HER KAN DU LESE MER OM YOGA OG DE ANDRE SPORTSLIGE AKTIVITETENE OM BORD!

yoga pant, Active pants, Clothing, Joint, Shoulder, Arm, Leg, Neck, Undershirt, Thigh
Få stress og jag vekk med yoga. Uansett om du er nybegynner eller viderekommen!

Map, World
Water resources, Sky, Daytime, Plant, Boat, Cloud, Mountain, Azure, Blue
Natural environment, Ecoregion, Map, World, Vegetation

Oppdag noe nytt

Sommeren 2023 kommer splitter nye Norwegian Viva til å seile til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia. Det er bare å glede seg!


SE ALLE DRØMMEDESTINASJONENE HER!

EUROPACRUISE SOMMEREN 2023?

Naval architecture, Cruise ship, Water, Sky, Cloud, Boat, Building, Cruiseferry

3: Spektakulær solnedgang eller myriader av stjerner? Valget er ditt!

Etter en lang og innholdsrik dag om bord ebber sollyset ut og blir erstattet av panoramautsikt til stjernehimmelen. Gå en tur på Ocean Boulevard, hånd i hånd med den du er glad i, og få følelsen av å spasere på vannet!


Eller slentre innom en av de mange serveringsstedene, sett dere ned ved ripen og nyt den ubegrensede utsikten til mer enn 180 grader av havet rundt dere. Kanskje er det på tide med en sen matbit? Eller en spennende aktivitet? En musikal-opplevelse av de sjeldne?


HER KAN DU LESE MER OM UNDERHOLDNINGSTILBUDET OM BORD!

Stairs, Rectangle
People in nature, Muscle, Happy, Gesture, Thigh

for spa

Tid

5: Unn deg en tur i en enorm spa-avdeling!

På Norwegian Prima finnes Mandara Spa® - en hel verden av nærende og behagelige spa-opplevelser. Her har du mer enn 2000 kvadratmeter som bugner av behandlinger, saltgrotter - og et helt eget snørom! Nyt et øyeblikks velfortjent ro, mens du ligger på en strandstol med varme stener på ryggen. Få varmen i poolene, eller nyt verdens eneste kullfyrte badstu til havs!


LES OM DEN HERLIGE SPA-AVDELINGEN SOM FINNES OM BORD!

Swimming pool, Water, Light, Building, Line
Interior design, Property, Wood, Comfort, Architecture, Floor, Wall, Hardwood, Leisure
Automotive design, Architecture, Comfort, Floor, Flooring
Trenger du litt "me-time"? Velkommen til et prisvinnende spa!

Coastal and oceanic landforms, Water, Sky, Cloud, Swimwear, Beach, Leisure

La ferien starte

Norwegian Cruise Line er et av verdens største cruiserederier.

Det tradisjonsrike rederiet ble sjøsatt av nordmannen Knut Kloster (1929-2020) helt tilbake i 1966. 14 år på rad er rederiet kåret til "Europas ledende cruiseselskap" av velrennomerte World Travel Awards. NCL har flere skip i Europa nå enn noensinne før - og bringer gjestene sine til hele 450 steder jorden over.


Sommeren 2023 kommer splitter nye Norwegian Viva til å seile til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia. Det er bare å glede seg!


SE ALLE DRØMMEDESTINASJONENE HER!

50% RABATT AKKURAT NÅ

Hopp også om bord i denne artikkelen:

De fem største fordelene ved å dra på cruiseferie!

Vrient å nøye seg med én feriedestinasjon? Fortvil ikke! Når du drar på cruise har ferien allerede startet når skipet glir ut fra kaien!

Interior design, Sky, Comfort, Azure, Curtain, Leisure, Happy, Travel
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler