Slik fikk Ellen drømmehåret sitt

Ellen Bryhn (50) hadde lenge ønsket seg lange og glansfulle lokker, men slet med krusete hår og tørre tupper. Så fant hun løsningen.

– Utfordringen med håret mitt er at det opprinnelig er ekstremt stort og krøllete, så tidligere rettet jeg det ut med rettetang hver eneste dag, forteller Ellen.

Dét endret seg etter at hun begynte på hårkapsler fra Priorin®. Nå har hun endelig fått håret hun alltid har drømt om.

Vi møter Ellen hjemme hos henne i en koselig leilighet på Eiksmarka i Bærum. Hun har fire voksne barn, men bor kun med yngstemann som fortsatt har et år igjen på videregående. Ellen jobber som samtaleterapeut og beskriver seg selv som en som er litt ekstra opptatt av skjønnhet og velvære.

– Jeg er jo ganske jålete av meg, men det er jeg ikke noe flau over å si høyt, ler hun.

– Og med jålete så mener jeg ikke botox og andre injeksjoner, men jeg har alltid vært opptatt av og ta vare på meg selv og håret mitt.


Prøv Priorin® kapsler her

SUNT HÅR, HELT ENKELT: Ellen forteller at de myke Priorin®-kapslene er enkle å svelge.

Ellen forteller at hun alltid har hatt hår til rett over skuldrene, men at hun for en tid tilbake ønsket å la det vokse ut – men på grunn av de naturlige krøllene hennes, ble håret fort tørt og krusete.

Da hun kom over hårkapslene fra Priorin®, ønsket hun å gi det en sjanse.

– Jeg hadde hørt om kosttilskudd for håret tidligere, men aldri testet det før. Jeg har dessverre aldri likt krøllene mine, så jeg håpet på at kuren ville gjøre håret sunnere og mindre tørt, og kanskje lettere å rette ut.


Styrker håret innenfra

I løpet av livet vil håret ditt gå igjennom store endringer. Stress, medisiner, hormonforandringer og dårlig utførte kjemiske behandlinger kan være faktorer som påvirker hårets kvalitet, lengde og fylde.


Prøv Priorin® kapsler her

Heldigvis finnes det hjelp å få. Priorin®-kapsler inneholder biotin som bidrar til å bevare en normal hårvekst.

Ved hjelp av én kapsel daglig, gir du hårroten næring innenfra og optimaliserer dermed tilførselen av næringsstoffer. For Ellen var det naturlig å implemtere kuren i hverdagen sin.

– Jeg tar daglig vitaminer, så det ble egentlig en del av rutinen min. Kapslene er også veldig enkle å svelge da de er myke, så jeg tar de som vanlig med et glass vann eller annen drikke.

«Jeg har alltid vært opptatt av å ta vare på meg selv og håret mitt»

– ELLEN BRYHN

Viktig med tålmodighet

Håret ditt vokser om lag én centimeter i måneden. På grunn av hårets langsomme vekst, bør Priorin® brukes i minst 3-6 måneder for å oppnå best mulig resultat. Kapslene virker fra innsiden, og etter 8-12 uker bør du begynne å merke synlige endringer.

Ellen kjente en merkbar forskjell etter allerede 6 uker.

– Personlig synes jeg det tok tid før jeg så resultater, men jeg ønsket å gjennomføre kuren siden jeg alt var i gang. Men etter 6 uker skjedde det plutselig veldig mye på kort tid!


Prøv Priorin® kapsler her

Forehead, Nose, Hair, Cheek, Lip, Chin, Smile, Eyebrow, Eye, Mouth

FØR OG ETTER: Det første bilde er tatt før Ellen begynte med hårkapsler. Det andre bilde viser effekten ved bruk av Priorin®.

Overrasket over resultatet

Ellen rapporterer om at håret halveis inn i kuren endret struktur og kjentes mykere ut.


– Det var egentlig ganske overraskende, siden det skjedde så fort. Selve hårfestet opplevdes mykere enn tidligere, og det krusete «babyhåret» som stakk ut langs tinningen roet seg betraketlig.

Det var heller ikke lenger nødvendig å rette ut håret, det holdt i massevis å bare føne det. Videre forteller Ellen at hun har holdt seg til de samme produktene som før og at hun ikke har gjort noe ekstra for håret i perioden hun gikk på kuren.

– Nei, for å være helt ærlig så har det ikke vært nødvendig. Håret var merkbart bedre uansett.


Facial expression, Flash photography, Face, Skin, Chin, Smile, Eyebrow, Happy

SUNT HÅR, HELT ENKELT: Ellen forteller at de myke Priorin®-kapslene er enkle å svelge.

FÅR STADIG KOMPLIMENTER

Det er ikke bare Ellen selv som har lagt merke til endringen på håret.

Hun har fått komplimenter av både kjæreste og familie som ser vesentlig forskjell, og hun anbefaler gledelig Priorin® videre til sine nærmeste.

– Håret mitt har blitt så mye enklere å håndtere i hverdagen, og det betyr mye for meg at jeg slipper å bruke tid på å rette det ut hver eneste dag, forteller Ellen og fortsetter:

– Til venner og kjente sier jeg at håret mitt har blitt mye sunnere av kuren, så det er absolutt verdt å prøve ut!

– Jeg er også veldig åpen for å fortsette med Priorin® i fremtiden, nettopp fordi det har fungert så bra og det var så enkelt å ta sammen med de andre vitaminene mine, sier 50-åringen med et smil.


Prøv Priorin® kapsler her

«Håret mitt har blitt så mye enklere å håndtere i hverdagen»

OM PRIORIN®

Priorin® er hårets aller beste venn, og gir deg og hodebunnen din gode forhold for å gjenvinne hårveksten og volumet du ønsker. Hårkapslene innholder:

  • Hirseekstrakt: Særlig rikt på kiselforbindelser.
  • Vitamin B5 (pantotensyre): Bidrar til normal energiomsetning.
  • Cystin: En grunnleggende byggestein i proteinet keratin.
  • Biotin: Bidrar til å bevare et normalt hår.

Priorin® inneholder biotin som hjelper til med å bevare din normale hårvekst. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler

ANNONSØRINNHOLD