Disse høye hælene kan absolutt alle gå på!

Helt sant! De er nemlig utviklet av en kvinne som elsker høye hæler og en ortopedisk skomaker!

Vi er alle skjønt enige om at høye hæler kan være prikken over i´en på et antrekk, gi slankere figur og gjøre underverker for kroppsholdningen. Allikevel velger mange kvinner komfortable sko fremfor feminine hæler, selv når de skal pynte seg, fordi hælene er så vonde å gå på. 

Den gode nyheten er at nå trenger du ikke lengre velge mellom komfort og design. Det danske skomerket Roccamore har nemlig spesialisert seg på hæler med ortopedisk tilpassede såler, og gir dermed kvinner muligheten til å briljere selvsikkert på høye hæler i alle sammenhenger.

Finn din perfekte passform her!

Water, Footwear
High heels, Footwear, Joint, Tights, Leg

Roccamore - er en ordlek mellom de italienske ordene roccaforte for festning og amore for kjærlighet. Roccaforte er et uttrykk for den positive følelsen et par perfekte høye hæler kan gi deg, i motsetning til mange andre hæler som er kompliserte og vonde å gå på.

- Da jeg kom hjem til Danmark etter 8 år i Italia savnet jeg å lage sko for hånd. I Danmark har vi ikke lenger skofabrikker, så det eneste mennesket jeg fant som fortsatt lagde sko for hånd var en ortopedisk skomaker.

Jeg fikk lov til å være hos han et par ganger i uken for å hjelpe til, slik at jeg ikke mistet håndverket mitt. Det gikk ikke lang tid før jeg ble helt forelsket i de ortopediske sålene han lagde. Jeg var dypt fascinert over hvordan han kunne korrigere kroppen nedenfra og opp med bare en såle. Det måtte man også kunne gjøre for kvinner i høye hæler, tenkte jeg, og så var Roccamore født, sier Frederikke Antonie Schmidt som er utdannet ved presitsjetunge Polimoda i Italia.

Shoe, Joint, Beige, Leg, Ankle, Pink, Footwear

Jeg var dypt fascinert over hvordan han kunne korrigere kroppen nedenfra og opp med en såle.”

– Frederikke Antonie ScHmidt, rOCCAMORE

44 % mer komfort

Sammen med sin ortopediske skomaker utviklet Frederikke Antonie Schmidt såler som gjør at du går så anatomisk riktig som mulig, selv i høye hæler. Hun forklarer at sålene er testet ved Hvidovre Hospital, og at de fjerner trykket fra forfoten med 26 %, hælen med 19 % og fotbuen med hele 44 % når du går. I realiteten gir det føttene 44 % mer komfort sammenlignet med andre høye hæler, slik at det blir langt enklere for deg å gå og holde stilen samtidig.

- Et par ganger i uken får jeg forespørsler fra andre skomerker om å få bruke mine såler. Men de er jo min hemmelige “saus”, sier den innovative skodesigneren.


Finn din perfekte passform her!

High heels, Human leg, Joint, Brown, Shoe, Foot, Ankle, Thigh, Footwear
Medical procedure, Arm, Hand

Verdt å vite:

På Roccamore sin nettside kan du klikke deg frem til riktige sko for dine føtter ved å besvare noen få spørsmål. På den måten er det stor sjanse for at du unngår bomkjøp! Finn din perfekte passform her.

Hæler for ekte føtter

Det du kanskje ikke visste er at ordinære sko med høye hæler har vanligvis en såle som er smalere enn føttene dine. Det gjør dem trange, og gir vonde føtter. Sålene på Roccamore er langt bredere slik at føttene får en større flate å røre seg på. I tillegg har sålen en 8 mm tykk støtdempende pute som støtter opp under forfoten. Du vil merke fordelene ekstra godt om du er plattfot, har hallux valgus eller har andre utfordringer med føttene.

Håndlaget - mote som varer

Roccamore er bærekraftig kvalitet med gjennomtenkt design slik at skoene kan brukes lenge. Frederikke forteller at hun ikke jobber med sesonger, men heller lager nye sko når hun ser et behov. Det tar faktisk hele tre måneder å lage hvert eneste par Roccamore sko. Hver sko skal innom 17 personer og gjennom 22 prosesser før de blir lagt i skoesken, klare til bruk. 

- Det tok meg mange kopper kaffe med noen som kjente noen, som kjente noen før denne perfekte fabrikken plutselig var der! En liten familieeid fabrikk i Toscana som lagde sko for noen av de største luksusmerkene i verden, og som trodde på min idé, sier Frederikke.

Hvert eneste par Roccamore sko skal innom 17 personer og gjennom 22 prosesser før de blir lagt i skoesken.”

Bærekraftige materialene som tar vare på føttene dine

Ingenting er tilfeldig med skoene til Roccamore. Ei heller valg av materialer! De er valgt for å fremheve føttene dine med sitt vakre utseende, men også valgt ut for at føttene dine skal trives. Kun det mykeste nappede og semskede skinnet brukes slik at skoene naturlig formes til føttene dine etter et kort tids bruk. Lærsålen sørger også for at føttene dine puster.

- Hittil har jeg kun brukt overskuddsmaterialer fra andre merker. Det er ikke billigere, men bedre for miljøet. Dessuten blir skoene mer eksklusive fordi det er få par i hver farge. Men nå har jeg såvidt begynt med å bruke bionedbrytbare materialer som blir til jord i løpet av 18 måneder om det graves ned i hagen, sier Frederikke.

Human leg, High heels, Boot, Standing, Joint, Shoe, Ankle, Black, Footwear

Unike og personlige sko

- Vi lanserer typisk nye modeller eller farger en gang i måneden, og alltid i en limited edition fordi vi kun bruker overskuddsmateriale. Alle skoene mine er unike. Derfor er også alle sammen oppkalt etter en rå dame vi ser opp til. Noen ganger en stjerne, men oftest oppkaller jeg dem etter mine rå kunder. Alle kvinner fortjener å få et par sko oppkalt etter seg, bedyrer Frederikke.

Akkurat nå har hun selv forelsket seg i Bellucci-støvlen som selvfølgelig er oppkalt etter Monica Bellucci. Det er nemlig første gangen hun har laget høyskaftet støvletter som kommer i to vidder.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2020 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler
Font, Text, Logo

ANNONSØRINNHOLD

Line, Text, Font