Mindre pigmentering, mykere linjer og strammere hud! Se selv!

testpilot: før og etter

I kun tre uker har testpersonene brukt Resurfacing Peel fra No7 Laboratories! Samtlige ser forskjell på huden, og ønsker å fortsette med peelingen!

Glykolsyre har du helt sikkert hørt om.
AHA-syren har vært brukt i peelingbehandlinger på hudklinikker i årevis, og kanskje du til og med har fått en sånn peeling uten at du har visst om det. Fordi den både er svært effektiv og kan tilpasses alle hudtyper er glykolsyre veldig populær blant hudterapeuter og som ingrediens i profesjonell hudpleie.

For vi må innrømme at huden både føles og ser helt fantastisk ut etter en profesjonell behandling hos hudterapeut. Huden er glatt og myk å ta på, og det er i alle fall ikke noe å si på gløden!
Medical equipment, Hypodermic needle, Health care, Plastic bottle, Material property, Liquid, Fluid, Pink, Solution

Hvorfor glykolsyre?

Glykolsyre kan nok høres litt voldsomt ut, men glykolsyre har rett og slett evnen til å løse opp døde hudceller fra hudoverflaten. Det er det som gjør at huden ofte føles tørr og gusten, og som kan være årsaken til at hudpleien din ikke fungerer så godt. I tillegg bidrar glykolsyre til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin, det som gjør huden mykere, fastere og mer jevn i teksturen. Og det liker vi!

Vi har testet: Klinikkbehandling hjemme

Det er ikke alltid det passer å gå til en hudpleier for å få frisket opp huden. Da er det fint å vite at det finnes et produkt som bare fungerer, og som ikke koster "skjorta".

Vi har fått tre damer i ulike aldre til å teste Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid, en supereffektiv peeling fra No7 Laboratories som gir samme følelsen av fornyet hud som du får etter hudbehandling i klinikk.

Plastic bottle, Liquid, Fluid
- Huden min ser mye friskere ut. Strammere, faktisk! Jeg ser det rundt kjevepartiet. Enkelte partier har også fått jevnere hudfarge. Det er veldig gøy å se, og jeg skal fortsette å bruke produktet fremover, sier Kjersti Bjørndal (32), som merket forskjell allerede etter noen dager.

Flash photography, Forehead, Nose, Cheek, Eyebrow, Eyelash, Jaw, Ear, Gesture

Kjersti Bjørndal

Resultatet er kanskje ekstra imponerende fordi hun er den av testpersonene som fra før brukte syrebaserte peelinger ukentlig, og som er storforbruker av hudpleieprodukter.


Janne Øyestad (54) er også veldig fornøyd med Resurfacing Peel. Allerede etter en ukes tid fortalte hun entusiastisk at hun merket forskjell på huden.Flash photography, Nose, Cheek, Smile, Chin, Hairstyle, Eyebrow, Iris, Happy, Sleeve
- Testperioden skulle vært litt lengre slik at peelingen hadde rukket å gjøre større forskjell på skjoldene mine. Men det at jeg faktisk kan se forskjellen i speilet hjemme - stor forskjell - er imponerende! I testperioden brukte jeg peelingen på halsen også, og fremover skal jeg bruke den på bryst, sier Janne.

Siden hun driver en hestegård og er mye ute, er Janne flink med å bruke høy solfaktor daglig. Testperioden har derimot gjort henne mer bevisst på hvor mye huden setter pris på en skikkelig hudpleierutine.

Kremen virker bedre

En av oppgavene til Resurfacing Peel er å fjerne døde hudceller som ligger på toppen av huden. Når det tørre hudlaget fjernes trenger kremene mye lettere inn til den friske huden, i stedet for å legge seg på toppen.


Human body, Flash photography, Forehead, Nose, Cheek, Lip, Smile, Eye, Jaw, Happy
- Jeg har ikke brukt peelinger noe særlig før, og nå kjente jeg at huden trengte mer fukt. Nattkremen fra No7, som jeg fikk sammen med peelingen, har jeg brukt tidligere. Nå følte jeg faktisk at den fungerte bedre, sier Siv Hawor (47).


30-årene

Kjersti Bjørndal (32)

Før: Superbruker på hudprodukter, og har en god hudpleierutine som inkluderer solkrem. Hun bruker allerede syrer ukentlig. Huden var tørr og fuktfattig, hadde ujevn farge, linjer og rynker.

Underveis: Kjente at det “pitret” i huden ved påføring, men likte den følelsen. Huden føltes god etter peelingen, og hun merket forskjell allerede etter noen dager.

Etter: Huden er mykere og glattere, og både linjer, porer, rødhet og pigmentering er har blitt mindre. Huden er også mindre oljete.

Flash photography, Nose, Lip, Eyebrow, Shoulder, Eye, Eyelash, Ponytail, Ear, Neck
Flash photography, Nose, Cheek, Skin, Lip, Chin, Smile, Eyelash, Jaw, Neck
Flash photography, Forehead, Hair, Nose, Head, Eyebrow, Eyelash, Ear, Neck, Jaw

Klarere hudtone, blekere pigmentering og strammere hud ved kjevepartiet.

Folden ved munnen på høyre side er glattet ut. Mindre rødhet og blekere pigmentflekker.

Jevnere hudtone, blekere pigmentering og strammere hud ved kjevepartiet.

Huden min ser mye friskere ut. Strammere, faktisk! Jeg ser det rundt kjevepartiet. Enkelte partier har fått jevnere hudfarge. Veldig gøy å se! Jeg skal fortsette å bruke produktet fremover!Kjersti Bjørndal

40-årene

Siv hawor (47)

Før: Siv har en enkel hudpleie bestående av rens morgen og kveld, samt nattkrem og dagkrem med SPF. Hun brukte ikke peeling fra før. Huden var tørr og fuktfattig, hadde ujevn farge, linjer og rynker.

Underveis: Merket forskjell allerede etter noen dager, men la mindre merke til forandringen etter det. Hun opplevde at huden trengte mer fukt enn før, og at nattkremen hadde en bedre effekt.

Etter: Hun ser at et arr har blitt mindre synlig, ansiktsfargen er klarere, porene er mindre, rødheten er redusert og huden er mindre blank. Linjene rundt øynene er mindre tydelige, selv om hun ikke har brukt produktet rett på øyeområdet. Det kan skyldes at huden har trukket til seg litt av peelingen, i tillegg til at hun har brukt mer fuktighetkrem enn før.Forehead, Hair, Face, Nose, Cheek, Skin, Head, Lip, Chin, Eyebrow
Forehead, Nose, Hair, Cheek, Smile, Skin, Lip, Chin, Eyebrow, Mouth
Nose, Hair, Cheek, Skin, Head, Lip, Eye, Shoulder, Organ, Neck

Mindre synlig arr (hvitt) opp mot neseryggen, lysere pigmentering ved kjeven.

Mindre rødhet på hake, lysere pigmentflekker - spesielt på venstre side, mykere rynker rundt øynene og mindre olje på huden.

Litt vanskelig å se, men generelt jevnere hud.

Jeg synes faktisk jeg hadde tydeligere rynker rundt munn på "etter"-bildene. Mulig det vises i ansiktet fordi jeg har gått et par, tre kilo ned i vekt i perioden. Fargen har blitt lysere og huden er mindre rød. Rynkene rundt øynene er mindre, men der har jeg ikke brukt glykolsyre.

Siv hawor

50-årene

Janne Øyestad (54)

Før: Siden Janne er ute hele dagen på småbruket sitt, er hun flink til å bruke solkrem hver dag. Hun brukte peeling en gang i måneden. Huden var tørr og fuktfattig, hadde ujevn farge, linjer og rynker.

Underveis: Janne merket rask forbedring på huden. Hun hadde forventet at peelingen skulle svi, men det gjorde den ikke. Etter hvert hadde hun peelingen på litt lengre av gangen, for hun merket at huden tålte det, selv om hun hadde partier med sensitiv hud.

Etter: Hun føler selv at huden ser veldig mye freshere og yngre ut. Huden er mykere og glattere, og både linjer og porer har blitt mindre. Skjoldene med pigmentering har blitt noe lysere, men trenger lengre behandlingstid. Hun merker forskjell på halsen også, og kommer til å bruke det på brystet fremover!

Smile, Nose, Cheek, Skin, Lip, Chin, Eyebrow, Eyelash, Ear, Neck
Human body, Nose, Smile, Cheek, Skin, Lip, Eyebrow, Shoulder, Mouth, Neck
Flash photography, Hair, Smile, Chin, Happy, Ear, Gesture, Iris

Klarere, jevnere, tydelig mykere og glattere hud. Mindre rynker og mer glød.

Rynkene er mindre dype og linjene mykere. Glattere og mykere hud med jevnere farge og glød.

Jevnere hudtone, glattere hud og masse glød!

Jeg ser jo forandringen. Huden er jevnere i fargen og ser på en måte mykere ut, selv om den var litt fet på “etterbildet”. Sier igjen at testtiden skulle vært lenger og gleder meg til resultatet om nye fire uker.

Janne Øyestad

Slik utførte vi testen

Testpilotene brukte peelingen 2-4 kvelder i uken i tre uker. Sammen med peelingen fikk de rens, serum, nattkrem og solfaktor som sikret riktig bruk av peelingen (se “Dette må du passe på”).
Personal care, Medical equipment, Liquid, White, Product, Azure, Eyelash, Cosmetics, Fluid, Paint

Så enkel å bruke

Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid skal kun brukes på kvelden før du legger deg. Den skal ligge på nyrenset hud i kun fem minutter før den vaskes av. Det vil si at i løpet av tiden det tar å pusse tennene har du gitt huden en fornyende behandling med jevnere hud, mindre porer og mer glød som resultat! Enklere blir det ikke!

Du får best utbytte av peelingen når den brukes to til tre ganger i uken. Allerede ved første peeling kan du merke forskjell, men det er først etter jevnlig bruk i 4-6 uker at resultatene kommer.


Dette må du passe på:

Glykolsyre er en form for alfahydroksysyre, eller AHA-syre om du vil. Glykol utvinnes fra sukkerrør eller fremstilles kjemisk.

  • Du kan bli rød, og til og med flasse litt. Men siden huden blir sterkere, og at du får mindre tørr hud, vil du oppleve mindre og mindre av det.

  • Peeling med glykolsyre skal KUN brukes som en del av din kveldsrutine, etterfulgt av serum og nattkrem.

  • Peelingen skal ikke kombineres med sminke, så vent med det til morgenen etter.

  • Vær forsiktig med solen og bruk alltid rikelig mengde solkrem med høy SPF. Dette for å unngå sensitiv hud og pigmentforandringer. Bruk heller en bronzing gel eller lignende om du ønsker mer farge.

Unngå å bruke andre produkter med AHA og retinol samtidig. Det for å unngå økt sensitivitet i huden.

No7 Laboratories selges eksklusivt i Boots Apotek, og er din hudklinikk, hjemme!
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2020 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler

ANNONSØRINNHOLD

kk_logo_il-01.png