MATEN ER KLAR: Tenk så deilig – å vite at en sunn og god frokost står klar og venter på deg idet du våkner! Foto: Shutterstock
MATEN ER KLAR: Tenk så deilig – å vite at en sunn og god frokost står klar og venter på deg idet du våkner! Foto: Shutterstock Vis mer

Helios

Den kjappeste starten på dagen

Det er raskt, sunt, trendy, lettvint og godt – og økologisk. Den nye kjøleskapsgrøten er et dobbelt kinderegg!

Publisert

Frokost er dagens viktigste måltid, det er vi alle enige om. Men det er ikke alltid så lett å få tid til en sunn og næringsrik frokost, samtidig som du skal rekke alt annet som må gjøres.

Da er løsningen like enkel som den er genial: Kjøleskapsgrøt! Det er godt, raskt og faktisk også trendy – og nå kan du spise grøt til frokost med ekstra god samvittighet. I høst lanserte Helios to porsjonspakninger med økologisk havregrøt, som begge inneholder superfrøene quinoa og chia.

Du gjør grøten klar kvelden i forveien – men det er ikke store forberedelsene som må til. Hell kald melk oppi boksen, sett den inn i kjøleskapet – og vips, så er grøten klar til å spises når du står opp neste morgen!

Supermat

Grøt er altså blitt trendy igjen, og det er ikke bare fordi det er godt. En viktig grunn til at vi plutselig spiser grøt som nesten aldri før, er at vi har gjenoppdaget hvor sunt og smart det er!

Den økologiske havregrøten fra Helios har høyt innhold av protein og fiber, i tillegg til de to superfrøene. Du får den i to forskjellige smaker, kokos & banan eller eple & kanel.

Bruk gjerne plantebasert melk som mandel- eller havremelk når du lager den til om kvelden, så får du litt sødme med på kjøpet.

VELG DIN FAVORITT: Porsjonsgrøten kommer i to deilige smaker. Og den kan  selvsagt også lages med kokende vann, hvis du foretrekker det.
VELG DIN FAVORITT: Porsjonsgrøten kommer i to deilige smaker. Og den kan selvsagt også lages med kokende vann, hvis du foretrekker det. Vis mer

 

Har du litt mer tid om kvelden, kan du lage en avansert versjon av kjøleskapsgrøten:

1 1/2 dl Helios store havregryn
2 ss Helios chiafrø
2 ss valgfrie nøtter, finhakket
1 dl vaniljeyoghurt
1 dl økologisk melk
1 klype havsalt

Ha alle ingrediensene på et glass eller i en bolle. Rør rundt, dekk til og sett i kjøleskapet over natten.
Server med frisk frukt og bær – og gjerne litt honning på toppen!

Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av Helios’ samarbeid med matbloggen Smak av himmel.

Vis mer

Sulten på flere smarte oppskrifter? Hos Helios finner du mange fristende oppskrifter på økologisk og sunn frokost.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer