BRUN OG BLID: Solbrun - ikke solbrent. Det er jo målet! Foto: travnikovstudio - Fotolia
BRUN OG BLID: Solbrun - ikke solbrent. Det er jo målet! Foto: travnikovstudio - FotoliaVis mer

Vichy

Ni gode grunner til å bruke solkrem

...hvis du føler at du trenger noen ekstra!

1. Du får farge

Ja, du får farge selv om du bruker solfaktor – også selv om du bruker høy faktor. Faktisk kan riktig bruk av solfaktor ikke bare være med på gi deg den gyllenbrune fargen du ønsker deg, men også bidra til at den varer lengre.

 

AUAUAU: Det er vondt å bli brent. Foto: Federico Massa - Fotolia
AUAUAU: Det er vondt å bli brent. Foto: Federico Massa - Fotolia Vis mer

2. Du slipper å få vondt

Alle som har opplevd å bli solbrent, vet at dette kan gjøre svært vondt. Søvnløse netter på grunn av brent hud bør høre fortiden til!

 

3. Du har vært uforsiktig tidligere

Huden din husker godt. Den har med seg tidligere solskader i minnet, og har dermed mindre godt av for mye sol hvis den har blitt brent tidligere. Dersom du ikke har vært flink med solpleie før, er dette derfor en perfekt sommer å innføre nye vaner på!

 

SOM FISKEN I VANNET: Med solkrem kan du boltre deg på ferie.  Foto: trubavink - Fotolia
SOM FISKEN I VANNET: Med solkrem kan du boltre deg på ferie. Foto: trubavink - Fotolia Vis mer

4. Du kan bade lenger

Du blir mye lettere brent i vann, fordi vannet reflekterer solstrålene. Med vannfast solkrem med høy faktor, er du bedre beskyttet ute i vannet - enten du ligger og snorkler, eller dupper i bassenget på en luftmadrass. Bruk for eksempel Vichy Ideal Soleil Sollotion 50+, og husk å smøre deg igjen for hver gang du kommer opp av vannet. Dekk også gjerne kroppen din med tøy hvis du skal være lenge i vannet – for ekstra beskyttelse.

 

5. Huden får ekstra pleie

Huden din har godt av å få en ny omgang med fuktighet annenhver time, og det vil du kjenne. Bruker du Vichy Ideal Soleil Tan Optimizing Spray er påføringen unnagjort i en fei, og du har fått både fuktighet og beskyttelse mot både UVA- og UVB-strålene.

 

6. Du bevarer hudens glød

For mye sol uten beskyttelse kan gi en hud som ser eldre ut. Med god solpleie sørger du for at huden får solstrålene i passelige doser, slik at den fortsetter å ha det bra.

 

Ni gode grunner til å bruke solkrem

7. Klær kan lure deg

 

Du kan faktisk bli solbrent selv om du har på deg klær, i alle fall om du har en lys t-skjorte med tynne fibre. Smør deg derfor før du kler deg! Bruk gjerne Vichy Ideal Soleil fuktighetsgivende mist med faktor 30, som har en dry touch-finish. Med den er du raskt klar til å hoppe i tøyet og løpe ut av døren.

 

8. Du ser ikke alltid solstrålene

Selv om det er skyer på himmelen slipper UV-strålene igjennom. Bruker du solkrem, slipper du unna ubehagelige overraskelser.

 

 

 

9. Du ser flott ut

Med god solbeskyttelse gir du huden din mulighet til å venne seg til solen, og gradvis få en flott gyllenbrun farge. Og glem ikke leppene – bytt ut leppestiften med Vichy Ideal Soleil Solstift SP 30, så slipper du at leppene dine tørker ut.

 

Ideal Soleil-serien fra Vichy får du kjøpt på apoteket, hvor du også får gode råd og veiledning. Vil du vite hvilke produkter som passer best til din hud, kan du ta en online hudanalyse ved å klikke her!

KOS DEG I SOLEN: Riktig bruk av solbeskyttelse gjør at huden din - og du - ser flott ut. Foto: GTeam - Fotolia
KOS DEG I SOLEN: Riktig bruk av solbeskyttelse gjør at huden din - og du - ser flott ut. Foto: GTeam - Fotolia Vis mer

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: