Tegnehanne

- Jeg var helt alene i 12 timer med de verste smertene jeg har hatt i mitt liv

Fødselen til Hanne Sigbjørnsen fikk mye oppmerksomhet i mediene, og midt i babybobla stilte hun til debatt på Dagsnytt 18 - en hendelse hun ikke husker noe fra i dag.

SELVBIOGRAFISK SERIE: I sin nye bok forteller Hanne Sigbjørnsen åpent og ærlig om opp- og nedturene ved å bli mamma for første gang. FOTO: Ingeborg Harr
SELVBIOGRAFISK SERIE: I sin nye bok forteller Hanne Sigbjørnsen åpent og ærlig om opp- og nedturene ved å bli mamma for første gang. FOTO: Ingeborg Harr Vis mer
Publisert

– Alt jeg lager er veldig ærlig, faktisk ærligere enn jeg tør å være med folk jeg kjenner. I bøkene kan jeg på en måte gjemme meg bak en tegneseriefigur, sier Hanne Sigbjørnsen (32).

Tegneserieskaperen har nylig gitt ut fjerde bok i den selvbiografiske serien om Tegnehanne.

Mens den forrige boka tok for seg et halvår hvor hun og samboer Jostein funderte over hva de skulle gjøre med livet sitt, handler denne om en av livets kanskje aller største omstillinger, nemlig det å bli foreldre.

I «Bare vent. Babybobla illustrert» forteller hun humoristisk, treffende og rørende om sin egen graviditet, fødsel og barseltid med sønnen Karl Magnus (1).

Alt fra hvordan det er å føle seg fyllesyk hver eneste morgen (til tross for at man ikke drikker!), til å få alle disse velmenende rådene man ikke har bedt om.

– Før man blir gravid får man høre at det er så fint å få barn, men idet man blir gravid får man servert alle skrekkhistoriene om de verste fødslene. Om barn som må dras ut med tang og om menn som besvimer, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer