Interiørtrender

10 interiørtrender som vil prege deg denne våren

Interiørekspert og blogger Mai Eckhoff Morseth deler sine hotteste trendtips.

INTERIØREKSPERT: Mai Eckhoff Morseth er tidligere redaktør i KK Living og en av KK.nos faste interiøreksperter. Hun står bak bloggen Enklegleder.wordpress.com.
 Foto: Yvonne Wilhelmsen
INTERIØREKSPERT: Mai Eckhoff Morseth er tidligere redaktør i KK Living og en av KK.nos faste interiøreksperter. Hun står bak bloggen Enklegleder.wordpress.com. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mai Eckhoff Morseth er tidligere redaktør i KK Living, og en av våre faste interiøreksperter og samarbeidspartnere. I dag jobber hun frilans og driver livsstilsbloggen Enklegleder.wordpress.com.

Nedenfor får du hennes tips til 10 hotte interiørtrender som vil dominere i sesongen som kommer. 

Det er bare å stålsette seg først som sist: Disse stilene vil dominere stua di framover! 

1. Mørke farger

Ja, det er vår nå – men det er liten tvil om at mørketiden har inntatt norske hjem, og vil fortsette med det. Om du ennå ikke har vurdert å male over det helhvite vi alle sverget til for bare noen år siden, er sannsynligheten stor for at det kommer til å skje. Før du vet ordet av det er veggen din også svart, grønn eller blå. 

2. Grønt. Og blått!

Ja, speaking of: Noen skrudde på fargene igjen, gitt. Og plutselig var de overalt! Grønt og blått er hottere enn noen gang. 

3. Thinking BIG!

Har du massevis av småting, og tablåer overalt med pynt? Da blir jeg ikke forbauset om du plutselig en dag rynker på nesa av det og kjenner deg mektig lei. Nå skal det nemlig være færre, men STORE ting. Én gigantvase slår knockout på mange små. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer