Interiør Om Vinteren

10 tips for skikkelig godstemning hjemme

Slik spriter du enkelt opp vinterinteriøret!

VAKKER INNEKOS: Et stilleben av lysestaker i ulike høyder og materialer, sammen med små bilder lent opp mot veggen.  Foto: Olof Abrahamson.
VAKKER INNEKOS: Et stilleben av lysestaker i ulike høyder og materialer, sammen med små bilder lent opp mot veggen. Foto: Olof Abrahamson. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julepynten er ryddet bort, hverdagsstua har igjen hovedrollen.  Hva med noen enkle grep for litt rimelig fornyelse? 

En tur ut i skog og mark kan blant annet forsyne deg med kule fjøler eller brett, en pute blir både finere og mykere med et putevar laget av en gammel genser, og ingenting sier «innehygge» mer enn lys. 

Sjekk ut våre 10 ideer, og se alle tipsene i bildekarusellen nederst i saken!

1. Samle fine ting 

Skap et stilleben med forskjellige lysestaker i ulike høyder og materialer sammen med noen små bilder lent opp mot veggen. Dekorer med inspirerende budskap. Med washi-teip eller klyper er det enkelt å bytte.

2. Naturlig dekorasjon

Samle fine ting fra naturen – steiner, mose, kvister – og fyll opp en stor glasskål. Til slutt setter du et stødig kubbelys oppi.

LES OGSÅ: Frisk opp kjøkkenet uten å blakke deg

3. Ta skogen inn

Gå ut i skogen og se om du finner en stor grein eller en kubbe. Har du tilgang til en båndsag, kan du sage til fine bordbrikker som disse. Bruk dem som dekketallerkener på bordet, som bordskånere under grytene, eller til en samling lys eller vaser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer