Gjør det selv:

11 tips til årets juleverksted

Gaver rett fra hjertet – og den aller vakreste julepynten! Disse fine ideene fikser du helt enkelt selv!

JULEVERKSTED: Trenger du inspirasjon til hva du kan lage under årets juleverksted? Her får du 11 gode tips fra oss! FOTO: Line Kay
JULEVERKSTED: Trenger du inspirasjon til hva du kan lage under årets juleverksted? Her får du 11 gode tips fra oss! FOTO: Line Kay Vis mer
Publisert

Eksklusiv innpakning

Det er jo kliss umulig å kaste fine esker! Om du også har et lite lager pene pappesker i skapene dine, hva med å bruke dem som gaveesker til jul? Om det er logo eller tekst utenpå, limer du til- og fralapper eller et fint bilde over. Har du strømper til overs, kan du trekke en bit utenpå en eske, og du har en litt rocka presang. Silkepapir er også fint til innpakning. Krøll sammen et ark til en ball, og brett det så ut igjen. La det være ganske skrukkete, da blir effekten finest når du pakker inn gaven.

LES OGSÅ: Bli med inn i Fies herlige julehjem!Bli med inn i Fies herlige julehjem!

Poetisk vakkert

Brune esker av kraftpapir, med revet linstoff knyttet rundt og et fotokort til – så enkelt kan det gjøres. Dette motivet er av Karl Blossfeldt. Skonating.com har nylig lansert en kolleksjon med hans vakre bilder. For å kjøpe lignende, sjekk forhandlerlisten på nettsiden deres. PS. Du får samme uttrykket ved å pakke inn gavene med kraftpapir på rull fra for eksempel Staples.

Et godt tips! Vil du heller kjøpe esker, finner du enkle brune og hvite hos Panduro eller cchobby.no. De har mange varianter!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer