Interiør

15 høstfavoritter fra Living

Industri møter natur denne sesongen.

SPENNENDE KONTRASTER: Både den naturlige og den industrielle trenden er stor hos Living denne høsten - og du må gjerne kombinere dem. Se priser og flere produkter i bildeviseren under.  Foto: Living
SPENNENDE KONTRASTER: Både den naturlige og den industrielle trenden er stor hos Living denne høsten - og du må gjerne kombinere dem. Se priser og flere produkter i bildeviseren under. Foto: Living Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Ta med deg naturen inn i stua, så er du hippere enn hippest akkurat nå, skriver Living på sin blogg (ekstern lenke).

Så om du var i tvil om den naturlige trenden var riktig i høst, er det ingen grunn til å tvile ifølge møbel- og interiørkjedens høstnyheter.

TA NATUREN INN: Selv tørre pinner kan bli ganske dekorative. Foto: Living
TA NATUREN INN: Selv tørre pinner kan bli ganske dekorative. Foto: Living Vis mer

Tre og pels

Bordlamper som ser ut som de er laget av drivved, lodne puter og skogsmotiv er bare noen av sesongens produkter.

Nå skal du kombinere kurv, skinn og treverk. Og er du en tilhenger av trenden, kan du faktisk finne pynteting helt gratis ute i naturen. Dekorer gjerne stuen med kongler eller ha snurrige pinner i blomstervasen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


RETRO: Sterke farger kombineres med plast og tre. Foto: Living
RETRO: Sterke farger kombineres med plast og tre. Foto: Living Vis mer

Andre trender

Er du ikke et naturbarn, har Living også tre andre hovedtrender de har tro på denne høsten - og du må gjerne mikse dem alle sammen:

Industri
Industrielle innslag som rustne lamper og metallskap er en kjempetrend, ifølge Living-bloggen. Bland gjerne mykere materialer med detaljer i rått metall.

Retro
Tv-serien «Mad Men» fra 60-årene har påvirket høstens trender. Retrostilen domineres av sterke farger og materialer som plast, emalje og tre er riktige.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Klassisk rustikk
Living satser også på den klassiske stilen, iblandet litt rustikk hygge. Ofte er det kontrastene som gjør uttrykket spennende – akkurat som med et antrekk.

15 høstfavoritter fra Living:Mer interiørnytt

Se også høstnyhetene fra Kid Interiør, Skeidar, Åhléns, Ellos, Kremmerhuset, Indiska, Princess, Ikea og H&M Home.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer