LA DEG INSPIRERE: Se hvordan skuespiller Shay Mitchell bruker bøker, lysestaker og annet dekor for å gi hjemmet sitt et personlig preg. Foto: Splash News
LA DEG INSPIRERE: Se hvordan skuespiller Shay Mitchell bruker bøker, lysestaker og annet dekor for å gi hjemmet sitt et personlig preg. Foto: Splash News Vis mer

Interiør

19 fantastiske interiørkupp

Og det beste er: alt er på salg!

Noen ganger er det bare et par småting som skal til for at hjemmet får et lite løft. Og nå som det er så grått og trist ute er det en super mulighet til å klikke hjem noen godbiter. Det kan være alt fra en ny kaffekanne til en sengegavl. Alle disse småtingene kan være med på å gi hybelen, leiligheten, rommet eller huset ditt et personlig preg.

Eller så kan man rett og slett bare ta en titt på salget for å se om du finner noe du liker. Så enkelt kan det være. Man må ikke alltid ha en grunn, eller hva? Det er i hvert fall det jeg forteller meg selv hver gang jeg begir meg ut på shopping... Kanskje ikke den mest økonomiske tankegangen, men av og til støter man jo på noen skikkelige kupp også!

Vi har samlet sammen noen interiørfavoritter som har lagt seg under salgskategorien i nettbutikkene. Ser du noe som kommer til å få plass i ditt hjem?

LES OGSÅ: Få en smakebit på Ikeas samarbeid med Hay!
LES OGSÅ: Denne sommerfine pynten lager du helt selv
LES OGSÅ: Slik innreder du en fantastisk uteplass uten å blakke deg!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: