Uterom

20 geniale ideer til uterommet

Akkurat nå er uterommet vårt absolutte favorittrom, og det er jo så mye fint vi kan gjøre med det!

UTEROMMET: Ta med deg koppen ut, og fortsett morgenen med kaffe i senga her. Alt du trenger, er noen sammensnekrede paller, et solid tau og et robust tre eller en pergola som tåler en del vekt. Og så mange puter og pledd du måtte ønske deg! Alle produkter fra Åhléns. Foto: Krista Elvheim
UTEROMMET: Ta med deg koppen ut, og fortsett morgenen med kaffe i senga her. Alt du trenger, er noen sammensnekrede paller, et solid tau og et robust tre eller en pergola som tåler en del vekt. Og så mange puter og pledd du måtte ønske deg! Alle produkter fra Åhléns. Foto: Krista Elvheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det kommet stadig mer spennende til uterommet. Så uansett hvilken stil du kjenner deg mest hjemme i, enten det er den skandinaviske minimalisme med sitt enkle formspråk, lyse og lette farger og rette linjer, eller kanskje du foretrekker rustikke materialer (de blir dessuten bare enda finere av litt vær og vind!), masse farger på pledd, puter og planter eller kanskje du liker det helt klassiske og kun kjøper kvalitet når du først gjør innkjøp? Det finnes både møbler, småting og ideer som passer.

Og har du planer om å dekke til fest, bør du sørge for lyskilder på både bakken, bordet og over for maks kos. Lyslenker er dessuten supre å bruke utendørs her til lands, der flammer har lett for å blåse ut i et vindkast. Vil du ha med levende lys, kan du mikse lyslenken med stormlykter med stearinlys her og der.

Det finnes også en rekke ting du kan gjøre med det du allerede har eller bare noen rimelige, enkle innkjøp, uten at det betyr at du må gå til de store innkjøpene. 

LES OGSÅ: Her er årets hagemøbler

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer