Vår 2012

20 nyheter fra Ikea du vil elske

Start sommeren allerede nå med friske farger i hjemmet ditt.

FRISK OPP HJEMME: Med nyhetene fra Ikea kan du nyte lange middager med et nytt spisebord eller lyse opp hjemmet med en ny lampe inntil de lange sommerkveldene er her.  Foto: Produsenten
FRISK OPP HJEMME: Med nyhetene fra Ikea kan du nyte lange middager med et nytt spisebord eller lyse opp hjemmet med en ny lampe inntil de lange sommerkveldene er her. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig ser det ut til at våren er her, og allerede kan du finne frem vårjakkene du la bakerst i skapet for et år siden.

Når temperaturene stiger og vi nærmer oss sommeren er det imidlertid ikke bare garderoben din som trenger et frisk pust, men også hjemmet ditt.

Men det trenger fortsatt ikke være spesielt kostbart eller avansert. Noen friske farger og nye møbler er alt som skal til for at ventetiden til sommeren blir litt kortere.

Med nyhetene fra Ikea kan du nyte lange middager med et nytt spisebord eller lyse opp hjemmet med en ny lampe inntil de lange sommerkveldene er her. Se noen av favorittene.

LES OGSÅ: Nå skal hjemmet ditt glitre

Rimelig og praktisk innredning

Ikea har som kjent ikke bare svært rimelige produkter, de får også med seg de siste interiørtrendene og denne våren har de hentet inspirasjon fra flere hold.

Hovedfokuset deres er likevel at du skal kunne fornye hjemmet ditt raskt og rimelig.

- Vi elsker og gi mennesker muligheten til å forandre hjemmene sine på en enkel måte, sier Siv Elizabeth Egger, kommunikasjonsrådgiver hos IKEA Norge, i en pressemelding.

- Ved å endre hjemmet med tekstiler, ny belysning eller nye stoler til kjøkkenbordet, får du et nytt utseende raskt og rimelig, sier hun.

Finn dine favoritter her:LES OGSÅ: Slik unngår du fargesjokk i hjemmet

Nytt og spennende design

Blant de nye produktene vil du finne en ny kolleksjon med sommertekstiler som omfatter blomster, striper og ruter i friske farger på pynteputer, gardiner, dyner, sengetepper og pledd.

- Det skal være enkelt å få den gode sommerfølelsen. Derfor har vi laget en kolleksjon som gir deg en nostalgisk følelse av tøyvask som henger ute til tørk, lette sommerkjoler som flagrer i vinden og varme, late dager, forteller Egger.

Designerne i den svenske kjeden har i stor grad fått frie tøyler i den nye kolleksjonen, og det har resultert i mange spennende produkter.

Blant annet fikk designeren Sigga Hemis i oppdrag å lage en lampe i LED-teknologi, en teknologi som har revolusjonert måten lamper kan brukes på. Dette førte til at lampen ONSJÖ ble født.

LES OGSÅ: Ny trend inntar norske stuegulv

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer