Interiør:

25 superfine funn til hjemmet

Nå skal vi sprite opp huset med gult og oransje!

INTERIØR: Ønsker du å friske opp litt hjemme? Vi viser deg hvordan du kan gjøre det! FOTO: Hviit.no og Room21.no
INTERIØR: Ønsker du å friske opp litt hjemme? Vi viser deg hvordan du kan gjøre det! FOTO: Hviit.no og Room21.no Vis mer
Publisert

Nå som sommeren er her, har vi lyst til å friske opp hjemmet med litt nytt interiør. Og ettersom det nettopp er sommer, ønsker vi å gjøre dette i friske og fine farger som hører sommeren til.

For oss betyr det farger som gult og oransje med innslag av både blått og grønt. Egentlig kunne vi nok bare pyntet med appelsiner og sitroner hjemme og vært fornøyd med det.

Og det kommer vi nok også til å gjøre. Men i tillegg til dette, har vi funnet alt fra puffer til bøker i de deilige fargene. Men det som mest sannsynlig kommer til å få plass i vårt sommerhjem, er et par nye plakater.

Dette er en enkel måte å tilføre hjemmet noe nytt uten at det koster så fryktelig mye. Det kan du også gjøre med noen nye vaser, potter og puter! Eller hva med en lekker «coffee table book» som du kan pynte med?

Ofte er det ikke mye som skal til før hjemmet ditt har fått et lite løft. Kanskje finner du noe under som kan bidra til nettopp det?

LES OGSÅ: Sjekk så lekkert dette kjøkkenet ble i utradisjonelle rosanyanser!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer