App

3 interiør-apper du må prøve

Helt gratis er de også.

GRATIS: Appene som er verdt å laste ned og prøve selv. Ikke taper du noe på det heller, for de koster ingenting.  Foto: Per Ervland
GRATIS: Appene som er verdt å laste ned og prøve selv. Ikke taper du noe på det heller, for de koster ingenting. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tiden da folk primært brukte mobilen til å ringe med er for lengst over. Men nå er det ikke bare teksting og fotokamera som gjelder. De fantastiske appene - til iPhone og andre smarttelefoner – gjør livet både morsommere og litt enklere.Flere av dem er dessuten helt gratis. Vi har plukket tre interiør-apper som vi digger, og som vi håper du kommer til å like også. SE OGSÅ: KK.no lanserer gratisapp for iPhoneHar du et godt app-tips? Del det gjerne med andre KK.no lesere i kommentarfeltet under artikkelen.MER INTERIØR: Blått er vårens store trendfarge

Houzz

(Gratis/AppStore) Dersom du vurderer å pusse opp, kan Houzz gi deg inspirasjonen du trenger. Houzz er som Flickr for interiørentusiaster. Nesten 300 000 lekre interiørbilder som du kan bla og bla og bla i. Du kan sortere bilder ut ifra romtype (baderom, stue, kjøkken osv) samt stil (moderne, asiatisk, tradisjonell etc). I tillegg får du gode tips om interiørgreier du kan lage og få til selv. Dine favorittbilder, -artikler og -tips kan du lagre på «My Houzz» ved å opprette en profil. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

Painting Walls Lite

(Gratis/AppStore)Lei av de hvitmalte veggene, men litt usikker på hvordan effekten av farge kommer til å bli? Painting Walls Lite-versjon er helt gratis og lar deg sjekke før du tar i malerkosten. Det er bare til å ta et bilde av rommet og sette i gang.Verktøyene du bruker for å fargelegge veggen(e) er gode, du har blant annet malerrulle, viskelær og «lasso», for deg som kjenner Photoshop, slik at du kan få det ganske nøyaktig til. Utvalget i fargekartet er også ok, men ønsker du mer, kan du oppgradere til pro-versjonen (kr.21/AppStore). (Artikkelen fortsetter under bildet.)

Fribi

(Gratis/AppStore)Dette er ingen ren interiør-app, men den er så genial at den må nevnes. Forhåpentligvis kommer det til å bli enda flere som bruker den, slik at også utvalget blir større og bedre. Appen er laget av norske Jimmy Royal, som selv beskriver Fribi som «et gi-bort-torg i lomma». Her kan du gi bort ting du ikke trenger, og få ting du trenger helt gratis. Bra for både lommeboka og miljøet!Har du et godt app-tips? Del det gjerne med andre KK.no lesere i kommentarfeltet under.

Mer inspirasjon

KK.no har også fått en titt hjemme hos noen av landets flinkeste interiørbloggere og fått deres beste tips. Sjekk blant annet hvordan du får det perfekte soverommet eller badet - og hvordan du kan redesigne de gamle møblene dine - eller hvilke små ting som kan fornye et rom på 1-2-3.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer