INTERIØR TIL TERRASSEN: Vi viser deg hvordan du kan freshe opp uteplass på tre forskjellige måter. FOTO: Pernille Enoch
INTERIØR TIL TERRASSEN: Vi viser deg hvordan du kan freshe opp uteplass på tre forskjellige måter. FOTO: Pernille Enoch
Interiør til terrassen:

3 stiler til uteplassen

Det er høytid for deilige timer på terrassen og balkongen. Her er stilene som skaper stuefølelse i det fri.

Hvem har vel ikke lyst til å skifte ut interiøret sitt i ny og ne? Det er jo så mange forskjellige stiler, farger og måter å gjøre ting på! Derfor viser vi deg hvordan vi har innredet samme uteplass i tre forskjellige stiler:

VARMT & EKSOTISK

Med brente farger som rosa, karri og oker kan du skape varm sydlandsk stemning selv om hagemøblene dine er klassisk hvite som her. Ha rosa blomster i terrakottakrukkene, legg mange puter i stolene, og sett levende lys i lanternene.

Duk fra Broste Copenhagen, blomstrete pute fra Aiayu, de andre putene er fra Notre Dame. Terrakottapottene er fra Skagerak.

Tips! Jo mer kontraster i teksturer, desto varmere uttrykk. Bland gjerne lin, fløyel, strikk og grov bomull - levende og lekkert.

LES OGSÅ: 25 superfine interiørfunn i deilige sommerfarger

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer
 Bruk gjerne både flettet kurv og mønstre som begge sender tankene til sydlige himmelstrøk. Disse er fra Notre Dame. Foto: undefined Bruk gjerne både flettet kurv og mønstre som begge sender tankene til sydlige himmelstrøk. Disse er fra Notre Dame. Foto: undefined Grov terrakotta og ubehandlet treverk - naturmaterialer er fint på uteplassen. Bland gjerne inn sart, farget glass. Kontraster forsterker det vakre i hvert materiale. Krukke fra Skagerak, vase fra Notre Dame. Foto: undefined Grov terrakotta og ubehandlet treverk - naturmaterialer er fint på uteplassen. Bland gjerne inn sart, farget glass. Kontraster forsterker det vakre i hvert materiale. Krukke fra Skagerak, vase fra Notre Dame. Foto: undefined Har du funnet din fargepalett er det bare å blande og mikse tekstiler, mønstre og former. Og husk at mange puter gir et innbydende uttrykk! Foto: undefined Har du funnet din fargepalett er det bare å blande og mikse tekstiler, mønstre og former. Og husk at mange puter gir et innbydende uttrykk! Foto: undefined Pynt med organisk dekor som blomster og frukt. Liten, gul vase fra Studio Arhoj og bolle fra Stilleben. Foto: undefined Pynt med organisk dekor som blomster og frukt. Liten, gul vase fra Studio Arhoj og bolle fra Stilleben. Foto: undefined

ENKELT & INDUSTRIELT

Hvitt og grått, sink og stein er stikkordene når du skal innrede terrassen enkelt med en rå touch. Her skal det ikke duk på bordet - men gjerne et teppe på gulvet så det ikke virker for kaldt.

Tips! En industriell stil blir innbydene, frisk og komfortabel med tekstiler og grønne planter.

LES OGSÅ: Se hvordan Christina har rocket opp det herskapelige huset sitt med noen neonlys, speil, fløyel og kunst som vekker oppmerksomhet!

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer
 Stein fra utflukter til stranden passer perfekt til den rå stilen. Legger du dem i et glass, kan du stille det på toppen av magasiner eller papirer så de ikke blåser bort. Foto: undefined Stein fra utflukter til stranden passer perfekt til den rå stilen. Legger du dem i et glass, kan du stille det på toppen av magasiner eller papirer så de ikke blåser bort. Foto: undefined Sett en stige mot veggen, så kan du henge ekstra tepper på den - og en lyslenke til de lange kveldene ute. Stige fra Broste Copenhagen, lyslenke fra Sirius og teppe fra Aiayu. Foto: undefined Sett en stige mot veggen, så kan du henge ekstra tepper på den - og en lyslenke til de lange kveldene ute. Stige fra Broste Copenhagen, lyslenke fra Sirius og teppe fra Aiayu. Foto: undefined Bruk drivved som pynt. Brett fra Notre Dame, skål fra Stilleben, vase fra Studio Arhoj og limonade fra Nicolas Vahé. Foto: undefined Bruk drivved som pynt. Brett fra Notre Dame, skål fra Stilleben, vase fra Studio Arhoj og limonade fra Nicolas Vahé. Foto: undefined Striper passer godt til den industrielle stilen. Velg helst grove materialer for å få den rette følelsen. Foto: undefined Striper passer godt til den industrielle stilen. Velg helst grove materialer for å få den rette følelsen. Foto: undefined

NORDISK SOMMER

Du behøver verken strand eller sommerhus for å få et uterom med maritim stemning. Gå for tilbehør i blå og hvite toner og gjerne noe med striper. Krukker og lanterner i stål understreker det kjølige nordiske uttrykket.

Tips! Plasser en stabel med puter og pledd ved hagedøren, så kan du enkelt ta dem med ut når solen stråler.

LES OGSÅ: Slik innreder du hjemmet ditt med flere typer tre

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer
 En miks av puter i mintgrønt, turkis og blått er nok til å gi utehjørnet den riktige sommerlooken. Tynne tepper og puter i lin fra Stilleben, stripete sitteputer og blå pute fra Broste Copenhagen. Foto: undefined En miks av puter i mintgrønt, turkis og blått er nok til å gi utehjørnet den riktige sommerlooken. Tynne tepper og puter i lin fra Stilleben, stripete sitteputer og blå pute fra Broste Copenhagen. Foto: undefined Bruk skjell og stein som pynt på bordet for å få hyttestemningen. Her ligger de på et lite fat sammen med en bolle med nøtter, men du kan også sette telys ned mellom dem. Tekanne, krus og boller fra Stilleben. Foto: undefined Bruk skjell og stein som pynt på bordet for å få hyttestemningen. Her ligger de på et lite fat sammen med en bolle med nøtter, men du kan også sette telys ned mellom dem. Tekanne, krus og boller fra Stilleben. Foto: undefined Bruk gelenderkanten eller et ekstra bord til krydderurter i potter. Da er de lett tilgjengelige når dere sitter ved bordet. Foto: undefined Bruk gelenderkanten eller et ekstra bord til krydderurter i potter. Da er de lett tilgjengelige når dere sitter ved bordet. Foto: undefined Foto: undefined Foto: undefined
undefined
Til forsiden