Interiør til terrassen:

3 stiler til uteplassen

Det er høytid for deilige timer på terrassen og balkongen. Her er stilene som skaper stuefølelse i det fri.

INTERIØR TIL TERRASSEN: Vi viser deg hvordan du kan freshe opp uteplass på tre forskjellige måter. FOTO: Pernille Enoch
INTERIØR TIL TERRASSEN: Vi viser deg hvordan du kan freshe opp uteplass på tre forskjellige måter. FOTO: Pernille Enoch Vis mer
Publisert

Hvem har vel ikke lyst til å skifte ut interiøret sitt i ny og ne? Det er jo så mange forskjellige stiler, farger og måter å gjøre ting på! Derfor viser vi deg hvordan vi har innredet samme uteplass i tre forskjellige stiler:

VARMT & EKSOTISK

Med brente farger som rosa, karri og oker kan du skape varm sydlandsk stemning selv om hagemøblene dine er klassisk hvite som her. Ha rosa blomster i terrakottakrukkene, legg mange puter i stolene, og sett levende lys i lanternene.

Duk fra Broste Copenhagen, blomstrete pute fra Aiayu, de andre putene er fra Notre Dame. Terrakottapottene er fra Skagerak.

Tips! Jo mer kontraster i teksturer, desto varmere uttrykk. Bland gjerne lin, fløyel, strikk og grov bomull - levende og lekkert.

LES OGSÅ: 25 superfine interiørfunn i deilige sommerfarger

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer

ENKELT & INDUSTRIELT

Hvitt og grått, sink og stein er stikkordene når du skal innrede terrassen enkelt med en rå touch. Her skal det ikke duk på bordet - men gjerne et teppe på gulvet så det ikke virker for kaldt.

Tips! En industriell stil blir innbydene, frisk og komfortabel med tekstiler og grønne planter.

LES OGSÅ: Se hvordan Christina har rocket opp det herskapelige huset sitt med noen neonlys, speil, fløyel og kunst som vekker oppmerksomhet!

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer

NORDISK SOMMER

Du behøver verken strand eller sommerhus for å få et uterom med maritim stemning. Gå for tilbehør i blå og hvite toner og gjerne noe med striper. Krukker og lanterner i stål understreker det kjølige nordiske uttrykket.

Tips! Plasser en stabel med puter og pledd ved hagedøren, så kan du enkelt ta dem med ut når solen stråler.

LES OGSÅ: Slik innreder du hjemmet ditt med flere typer tre

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer