INTERIØR TIL TERRASSEN: Vi viser deg hvordan du kan freshe opp uteplass på tre forskjellige måter. FOTO: Pernille Enoch
INTERIØR TIL TERRASSEN: Vi viser deg hvordan du kan freshe opp uteplass på tre forskjellige måter. FOTO: Pernille Enoch Vis mer

Interiør til terrassen:

3 stiler til uteplassen

Det er høytid for deilige timer på terrassen og balkongen. Her er stilene som skaper stuefølelse i det fri.

Hvem har vel ikke lyst til å skifte ut interiøret sitt i ny og ne? Det er jo så mange forskjellige stiler, farger og måter å gjøre ting på! Derfor viser vi deg hvordan vi har innredet samme uteplass i tre forskjellige stiler:

VARMT & EKSOTISK

Med brente farger som rosa, karri og oker kan du skape varm sydlandsk stemning selv om hagemøblene dine er klassisk hvite som her. Ha rosa blomster i terrakottakrukkene, legg mange puter i stolene, og sett levende lys i lanternene.

Duk fra Broste Copenhagen, blomstrete pute fra Aiayu, de andre putene er fra Notre Dame. Terrakottapottene er fra Skagerak.

Tips! Jo mer kontraster i teksturer, desto varmere uttrykk. Bland gjerne lin, fløyel, strikk og grov bomull - levende og lekkert.

LES OGSÅ: 25 superfine interiørfunn i deilige sommerfarger

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer
Bruk gjerne både flettet kurv og mønstre som begge sender tankene til sydlige himmelstrøk. Disse er fra Notre Dame.
Grov terrakotta og ubehandlet treverk - naturmaterialer er fint på uteplassen. Bland gjerne inn sart, farget glass. Kontraster forsterker det vakre i hvert materiale. Krukke fra Skagerak, vase fra Notre Dame.
Har du funnet din fargepalett er det bare å blande og mikse tekstiler, mønstre og former. Og husk at mange puter gir et innbydende uttrykk!
Pynt med organisk dekor som blomster og frukt. Liten, gul vase fra Studio Arhoj og bolle fra Stilleben.

ENKELT & INDUSTRIELT

Hvitt og grått, sink og stein er stikkordene når du skal innrede terrassen enkelt med en rå touch. Her skal det ikke duk på bordet - men gjerne et teppe på gulvet så det ikke virker for kaldt.

Tips! En industriell stil blir innbydene, frisk og komfortabel med tekstiler og grønne planter.

LES OGSÅ: Se hvordan Christina har rocket opp det herskapelige huset sitt med noen neonlys, speil, fløyel og kunst som vekker oppmerksomhet!

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer
Stein fra utflukter til stranden passer perfekt til den rå stilen. Legger du dem i et glass, kan du stille det på toppen av magasiner eller papirer så de ikke blåser bort.
Sett en stige mot veggen, så kan du henge ekstra tepper på den - og en lyslenke til de lange kveldene ute. Stige fra Broste Copenhagen, lyslenke fra Sirius og teppe fra Aiayu.
Bruk drivved som pynt. Brett fra Notre Dame, skål fra Stilleben, vase fra Studio Arhoj og limonade fra Nicolas Vahé.
Striper passer godt til den industrielle stilen. Velg helst grove materialer for å få den rette følelsen.

NORDISK SOMMER

Du behøver verken strand eller sommerhus for å få et uterom med maritim stemning. Gå for tilbehør i blå og hvite toner og gjerne noe med striper. Krukker og lanterner i stål understreker det kjølige nordiske uttrykket.

Tips! Plasser en stabel med puter og pledd ved hagedøren, så kan du enkelt ta dem med ut når solen stråler.

LES OGSÅ: Slik innreder du hjemmet ditt med flere typer tre

Foto: Pernille Enoch
Foto: Pernille Enoch Vis mer
En miks av puter i mintgrønt, turkis og blått er nok til å gi utehjørnet den riktige sommerlooken. Tynne tepper og puter i lin fra Stilleben, stripete sitteputer og blå pute fra Broste Copenhagen.
Bruk skjell og stein som pynt på bordet for å få hyttestemningen. Her ligger de på et lite fat sammen med en bolle med nøtter, men du kan også sette telys ned mellom dem. Tekanne, krus og boller fra Stilleben.
Bruk gelenderkanten eller et ekstra bord til krydderurter i potter. Da er de lett tilgjengelige når dere sitter ved bordet.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: