Diy

3 supersøte, sommerlige lag selv-ideer!

Hva med å lage litt bohemsk pynt til heimen mens du sitter ute og nyter solstrålene?

LAG SELV: Stoffrester kan bli til fine dusker - som du kan henge på det meste fra vesker til pledd og puter.  Foto: Line Kay
LAG SELV: Stoffrester kan bli til fine dusker - som du kan henge på det meste fra vesker til pledd og puter. Foto: Line Kay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå begynner vi endelig å kjenne solstrålene varme skikkelig på kroppen og det er SÅ deilig! Men hvis du er av den rastløse typen, som kanskje ikke klarer å sitte i solsteika hele dagen lang, er det en super mulighet til å lage litt pynt!

Alt hva du måtte ha av stoffrester, garnnøster eller hyssing kan brukes til å lage dusker. I alle regnbuens fine farger. Og så henger du dem på puter, kurver, vesker, tepper, ryer, lamper – der du måtte ønske. En leken måte å pynte gamle skatter på. Jeg har brukt sarigarn fra yarnyarn.co.uk og laget dusker av det. Du kan selv lage slike stoffremser, om du kjøper tekstiltusj og litt forsilke. Psst: Se hvordan du kan lage ditt eget skjerf på 30 minutter!

Tegn streker og rundinger på kryss og tvers av stoffet, fyll det helt opp med mønster. Fiksér i henhold til bruksanvisningen. Når du er ferdig river du silken i strimler. Legg strimlene i en bunt og brett den i to med en ståltråd eller hyssing med god lengde i bretten. Denne er til å henge opp dusken. Så surrer du ståltråd eller hyssing rundt for å holde strimlene sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer