Interiørnyheter

35 vårnyheter fra Kid Interiør

Nostalgisk, etnisk og naturlig inspirasjon til hjemmet.

VÅRFRISKE NYHETER: Se priser og flere produkter i bildeviseren under. Foto: Kid Interiør
VÅRFRISKE NYHETER: Se priser og flere produkter i bildeviseren under. Foto: Kid Interiør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne våren skal du pynte hjemmet i feminine pudderfarger kombinert med rå naturmaterialer og etniskinspirerte elementer, ifølge Kid Interiør.Også den industrielle trenden er representert, men i en litt mer nedtonet form. SE OGSÅ: 3 interiør-apper du bør prøve

Trendene holder stand

At minimalismen er på vei ut, ser vi også tydelig hos interiørkjeden. Stål, svart og rene flater, er byttet ut med etniske mønstre, farger og varer med håndlaget preg – som strikkede puter og pledd.Den landlige og etniske stilen fortsetter altså til våren, også hos Kid Interiør. Men trenger du litt fornyelse, kan du forandre hjemmet ved å bytte ut puter, pledd og pynteting. (Artikkelen fortsetter under bildet.)Er du glad i den industrielle trenden, holder denne også stand. Trendforsker Lisbeth Larsen anbefaler imidlertid at du demper den litt ned:- Ofte er det kontrastene som gjør et rom spennende. For eksempel kan du beholde den grove mursteinveggen, men kombiner med en myk sofa. Det rå og det myke passer fint sammen, sier hun i en tidligere artikkel.

35 nyheter fra Kid Interiør:

Få mer inspirasjon til hjemmet ditt

Se også vårens nyheter hos Ikea, Kremmerhuset, Clas Ohlson og H&M Home - og Fargerike har kåret grønn til årets farge, se hvordan du kan bruke 2012s heteste farge i denne artikkelen.KK.no har dessuten fått en titt hjemme hos noen av landets flinkeste interiørbloggere og fått deres beste råd. Sjekk blant annet hvordan du får det perfekte soverommet eller badet - og hvordan du kan redesigne de gamle møblene dine - eller hvilke små ting som kan fornye et rom på 1-2-3.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer