Blender

7 blendere som gir deg deilige, sommerlige smoothies

Psst.. Den billigste koster bare kroner 349!

SMOOTHIE: Er du på utkikk etter en blender som kan gi deg deilige, friske smoothier som disse? Sjekk ut utvalget i bildekollasjen i saken! Foto: Shutterstock / Alena Haurylik
SMOOTHIE: Er du på utkikk etter en blender som kan gi deg deilige, friske smoothier som disse? Sjekk ut utvalget i bildekollasjen i saken! Foto: Shutterstock / Alena Haurylik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingenting er bedre enn å lene seg inntil solveggen med en frisk og deilig smoothie. Nå som solen har meldt sin ankomst, er smoothiesesongen i gang for fullt. Men, det skal jo sies at smoothien har blitt en favoritt året rundt. Nå lager jo mange til og med smoothiebowls! Ikke sikker på hva det er? Sjekk ut DENNE saken! Allerede nå bugner butikkene av deilige frukt og bær, så det eneste som mangler nå er en blender:

7 blendere som gir deg deilige, sommerlige smoothies


1. Blender fra Champions Electronics via Ellos.no, kr 499. 2. Blender fra OBH Nordica via Ellos.no, kr 399. 3. Blender fra Breville via KitchenTime.no, kr 449. 4. Blender fra Tristar via Ellos.no, kr 349. 5. Blender fra Emerio via Ellos.no, kr 1799. 7. Blender med to go-kopp fra OBH Nordica via Ellos.no, kr 379. 8. Blender med to go-kopp fra Le Zie via KitchenTime.no, kr 599.

Trenger du noen gode smoothieoppskrifter? Sjekk ut disse sakene:

Ingrediensene som gjør smoothien din til en helsebombe!
Smoothiene som renser kroppen din!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer