interiør

Alle veggene til Dorte var hvite - så flyttet hun i leilighet

- Vi hadde begge lyst til å leke litt med noen forskjellige ­nyanser, og det føltes som om det var lettere å gjøre det i en leilighet enn i et helt hus.

FOTO: Stine Christiansen
FOTO: Stine Christiansen Vis mer
Publisert

Det har ikke alltid vært så mange farger i Dorte Hannibals hjem. Før hun og mannen hennes, ­Kolja, kjøpte leiligheten i den gamle Aarhus-bydelen Frederiksbjerg for to år siden, bodde de i et stort hus utenfor sentrum. Og der var alle veggene hvite.

– Jeg er den fargeglade, mens mannen min, som er arkitekt, er litt mer stillferdig når det gjelder farger. Men vi hadde begge lyst til å leke litt med noen forskjellige ­nyanser, og det føltes som om det var lettere å gjøre det i en leilighet enn i et helt hus, forteller Dorte.

Paret brukte en del tid på å velge ut de fargene som skulle prege boligen. Med hjelp fra den danske designvirksomheten File ­Under Pop Studio valgte de en palett av matte farger til vegger og treverk, og mørkerøde ­fliser på kjøkkenet. Det siste krevde litt overtalelse før Dorte ble trygg på beslutningen.

– Jeg syntes den røde fargen på flisene var heftig, men nyansen gjør noe med det samlede uttrykket. Det er både fint og ­morsomt, og jeg er kjempebegeistret for den, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer