DETALJER I GULT: Mellom kjøkkenet og stuen ligger spisestuen med sitt fantastiske lys og utsikt til den frodige hagen. Tips! Miks ulike gultoner som oker, sennep og sitron.  Foto: Tia Borgsmidt
DETALJER I GULT: Mellom kjøkkenet og stuen ligger spisestuen med sitt fantastiske lys og utsikt til den frodige hagen. Tips! Miks ulike gultoner som oker, sennep og sitron. Foto: Tia Borgsmidt Vis mer

Interiør

Birgitte fornyer hjemmet sitt hvert år - se de lekre detaljene!

Hele huset er tidløst innredet i hvitt, svart og naturbrunt, og så krydret med nyanser av gult og konjakkbrunt – vårens heteste farger.

Publisert

Hvert år bruker Birgitte Trasbo en dag eller to på å fornye hjemmet sitt. Sammen med en venninne tar hun for seg rom etter rom og skaper nye uttrykk og stemninger i hele huset. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, og resultatet er en gjennomført helhet som gir ro og harmoni i uttrykket. Selv hagen er med i prosjektet! Disse dagene er dyrebare for Birgitte, og hun nyter kreativiteten, inspirasjonen og energien som følger med. 

FINE KONTRASTER: Mange ulike trefjøler gir et varmt spill mot det svarte og hvite.  Foto: Tia Borgsmidt
FINE KONTRASTER: Mange ulike trefjøler gir et varmt spill mot det svarte og hvite. Foto: Tia Borgsmidt Vis mer

Her har hun bodd sammen med mannen René og døtrene Mathilde og Mikkeline i ti år. Da de kjøpte huset, så de etter noe med stor plass, for er det én ting familien elsker, så er det å ha gjester. Helgene brukes aller helst til å lage mat til mange, og René kokkelerer gjerne ved grillen ute i den store hagen. LES OGSÅ: Se hjemmet til KK Livings interiørstylist!

Lett å kombinere

At kjøkkenet er husets hjerte, er derfor en selvfølge. Det er et stort rom med plass til å boltre seg over grytene. Innredningen ble byttet ut for noen år siden, og da gikk de for en nøytral stil og farge som lett lar seg kombinere med ulike detaljer. På denne måten er det lett å endre uttrykket i rommet. 

I spisestuen står familiens favorittmøbel: En stor hylle som huser vin, vinglass og bøker. Den er så tung at for å få den inn, måtte de hyre inn flyttehjelp, og Birgitte tror den aldri kommer ut av huset igjen. Det store bordet inviterer også til lange, gode middager med gode venner. 

Kontoret er Renés domene, men Birgitte har satt sitt preg på det så også det matcher resten av hjemmet. Den gamle kjøpmannsdisken var i en tresort som de ikke likte spesielt godt, derfor har de beiset den sort. Et smart og enkelt grep for å binde sammen tremøblene med en bestemt fargenyanse.

 

Tekst: Rikke Larsen, redaksjonen@kk.no. Denne interiørreportasjen står også i KK nr 5, 2016.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer