Synnøve Skarbø:

Bli med hjem til Synnøve Skarbø

Derfor valgte hun å bo på Tåsen, og slik har ryddedronningen det hjemme.

SYNNØVESKARBØ: Her får du 15 kjappe med ryddedronningen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
SYNNØVESKARBØ: Her får du 15 kjappe med ryddedronningen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kjøkkenskuffene til Synnøve Skarbø (46) ligger alle redskapene på geledd, med omtrent fem centimeters mellomrom. Uten brødsmuler eller krydderrester i mellom. Det kan KKs utsendte bekrefte, etter en rask snokerunde på det som antakelig er Norges mest gjennomorganiserte kjøkken - og familiebolig for øvrig.

- Er du vant til at folk snoker i skuffene dine på besøk?

- Mange tar seg en kikk ja. Det er helt greit det, sier Synnøve og byr hele KK-teamet (som nå fyller stue og kjøkken med ustrukturert tilstedeværelse) på en kopp kaffe fra en perfekt vedlikeholdt kaffemaskin.

Hvis du er en av dem som fulgte tipsene i Synnøve Skarbøs første ryddebok, og kom så langt som å vaske alle nøkler og småmynt (de utenlandske har du selvsagt kastet) kan du jo kanskje lure på hva som gjenstår å få orden på. Men noe må det jo være - ettersom bok nummer to er rett rundt hjørnet?

- Den er ikke ferdig! sier Synnøve og ser ut som hun blir akutt stresset av tanken. Kanskje ikke så rart? For det har blitt MYE rydding på henne siste året. Les hele intervjuet med Synnøve her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer