Coffee Table Books

Bøkene som nødvendigvis ikke er til for å leses

Den perfekte gaven (til deg selv)!

COFFEE TABLE BOOKS: Bøkene som ofte brukes mer til pynt enn lesing. Foto: Amazon.com, Waterstones.com
COFFEE TABLE BOOKS: Bøkene som ofte brukes mer til pynt enn lesing. Foto: Amazon.com, Waterstones.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det kommer til «coffee table books», så er det det samme om du faktisk leser bøkene eller ei. For min del, handler det ofte kun om hvordan coveret på boken ser ut. Selvfølgelig er det et stort pluss om innholdet også er bra (da gjerne massevis av inspirerende bilder), men greia med coffee table books er at de legges frem som pynt. Gjerne i en litt uorganisert stabel slik at de ulike coverne synes. 

Hvis du søker på hashtaggen #coffeetablebook, kommer det opp hele 45.000 innlegg på Instagram. Bøker som disse har blitt en interiørgrep som stadig brukes i store magasiner, og hjem over hele verden. Selv bruker jeg også magasiner som pynt og har de i en egen «bokhylle» som jeg kaller «bladhylla». Noen velger også å stable magasinene sine slik at de fungerer som bord. Men, man kan selvfølgelig også legge de fram som pynt på bordet!

LES OGSÅ: Luksusmerket Gucci kommer med egen interiørkolleksjon

Det er ikke til å stikke under en stol at mange av «coffee table books»-ene som er blant de kuleste, er moterelaterte. De fleste designerne har laget en eller flere varianter av de populære bøkene, og de er bare så utrolig kule! Men dersom du også elsker å reise, er det et hav av muligheter. Vi i redaksjonen liker å blande mote, reise, kunst, kultur og fotografi, og sluttresultatet kan bare bli en ting; rett og slett skikkelig fint!

Under finner du noen av våre favoritter. Selv om vi gjerne vil ha alle selv, er dette også en superfin gave til både bursdag og jul. Og et tips: Du kan finne mange av disse bøkene i butikk, men ofte så er det mye billigere på nett!

LES OGSÅ: Interiørkuppene du kan gjøre under årets sommersalg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer