Coffee Table Books

Bøkene som nødvendigvis ikke er til for å leses

Den perfekte gaven (til deg selv)!

COFFEE TABLE BOOKS: Bøkene som ofte brukes mer til pynt enn lesing. Foto: Amazon.com, Waterstones.com
COFFEE TABLE BOOKS: Bøkene som ofte brukes mer til pynt enn lesing. Foto: Amazon.com, Waterstones.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det kommer til «coffee table books», så er det det samme om du faktisk leser bøkene eller ei. For min del, handler det ofte kun om hvordan coveret på boken ser ut. Selvfølgelig er det et stort pluss om innholdet også er bra (da gjerne massevis av inspirerende bilder), men greia med coffee table books er at de legges frem som pynt. Gjerne i en litt uorganisert stabel slik at de ulike coverne synes. 

Hvis du søker på hashtaggen #coffeetablebook, kommer det opp hele 45.000 innlegg på Instagram. Bøker som disse har blitt en interiørgrep som stadig brukes i store magasiner, og hjem over hele verden. Selv bruker jeg også magasiner som pynt og har de i en egen «bokhylle» som jeg kaller «bladhylla». Noen velger også å stable magasinene sine slik at de fungerer som bord. Men, man kan selvfølgelig også legge de fram som pynt på bordet!

LES OGSÅ: Luksusmerket Gucci kommer med egen interiørkolleksjon

Det er ikke til å stikke under en stol at mange av «coffee table books»-ene som er blant de kuleste, er moterelaterte. De fleste designerne har laget en eller flere varianter av de populære bøkene, og de er bare så utrolig kule! Men dersom du også elsker å reise, er det et hav av muligheter. Vi i redaksjonen liker å blande mote, reise, kunst, kultur og fotografi, og sluttresultatet kan bare bli en ting; rett og slett skikkelig fint!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.