Interiør

Bygget låve inn i huset

Resultatet ble et fantastisk hus fylt med særpreg.

LÅVE I HUSET: Familien fikk spesialsendt en låve og satt den inn i huset, alt for å skape et landlig preg.  Foto: Matthew Williams
LÅVE I HUSET: Familien fikk spesialsendt en låve og satt den inn i huset, alt for å skape et landlig preg. Foto: Matthew Williams Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING: - Vi ønsket oss et litt spesielt hus med mange koselige hjørner, og det klarte vi absolutt å få til, sier Katie Dove. 

Sammen med de tre barna deres, bor Katie og Seth Hendon i et bindingsverkshus fra 80-tallet i Hamptons i USA. 

Store, deilige flater med masse lunt treverk innimellom den industrielle looken, preger hjemmet deres. Nye, store vinduer som slipper masse lys inn. Og balansen mellom de store flatene og de små, koselige hjørnene med herlige, dype farger på tekstiler, fungerer perfekt.

I den ene enden har du spisebordet rett ved et stort vindu og i den andre enden spraker det i peisen – og midt oppi alt, en hammock på trinse fylt med et mykt pelspledd og store puter.

– Vi bruker hvert hjørne av huset. Det var så viktig for oss at dette skulle være et koselig, landlig hus som virkelig skulle leves i. Ikke et for moderne byhus, sier Katie.

LES OGSÅ: Se hjemmet til KK Living-stylisten

Paret kjøpte huset i Hamptons utenfor New York for et par år siden, med planer om å pusse opp. Og der mange mente de skulle tilføre glass og betong, gikk de helt andre veien og fikk transportert en hel låve fra New Jersey og bygget den inn, for å skape den landlige stilen de drømte om. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer