interiør:

Da Gro Anita tok over nøklene fikk hun et lite sjokk

– Et hjem skal gjenspeile sin eier, ikke trender.

FOTO: Thomas Qvale
FOTO: Thomas Qvale Vis mer
Publisert

Den ærverdige byleiligheten befinner seg ikke langt fra knutepunktet Solli plass. Det blir ikke særlig mer sentralt, men geografien til tross har eierne, Gro Anita Nilsen og Aina Næss, innredet sitt kombinerte showroom og pendlerhjem med stor og ærbødig kjærlighet til naturen.

Så driver de da også interiøragenturet Woods.

– Navnet gjenspeiler hvor glad vi er i skog og utmark. Vi henter begge inspirasjon, ro og energi ute i naturen. Når vi reiser rundt på salgsturneer, sover vi aldri på kjede­­­hotellet i sentrum. Vi besøker heller DNT-hytter eller bitte små hoteller med landlig beliggenhet. Vi finner alltid alternative løsninger, sier Aina.

– Det er overhodet ingen trendgreie

Til daglig bor damene da også mer ruralt: Aina i Eidsfoss og Gro Anita i Sandefjord. Kontrastene passer dem begge midt i blinken.

– Vi elsker pulsen i byen, bygningene, luktene og rytmen, men har samtidig et stort behov for ro, fuglekvitter og hvilepuls for å være kreative, sier Aina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer