Interiørnyhet

De 25 beste Ikea-nyhetene

Fra 15 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Ikea har som kjent ikke bare svært rimelige produkter, de får også med seg de siste interiørtrendene.

Denne våren ser vi at den svenske kjeden er inspirert av den naturlige trenden. For som trendanalytiker Lisbeth Larsen sa til KK.no i en tidligere artikkel:

- Den kjølige minimalismen er over. Ting skal ikke lenger bare se bra ut. Det skal også være komfortabelt. Det er det opprinnelige, det håndlagede, det nakne og det ærlige som gjelder.

SE OGSÅ: 3 interiør-apper du må prøve

Vårens trender

Flere av Ikea-nyhetene ser ikke bare ut som de er håndlaget, de er det faktisk også. For eksempel rottingstolen Storsele - og ullteppet Emmie Pärla er håndkarvet.

Nostalgien lever også, i form av blomstermønstrede krus, puter og lys. Det samme gjør eksotiske innslag, som orientalskinspirerte pynteputer og gullforgylte fat og boller. I tillegg byr varehuskjeden på flere smarte lamper – som Solvinden, en solcelle- og vinddrevet nyhet.

Følger du med på klestrendene har du kanskje fått med deg at mintgrønn er en av vårens aller heteste farger. En svært billig måte å få trendnyansen inn i hjemmet på er å kjøpe mintfargede kubbelys (fra kr. 15).

Se 25 vårnyheter her:


Få mer inspirasjon til hjemmet ditt

Se også vårens nyheter hos interiørkjedene Kremmerhuset og H&M Home - og Fargerike har kåret grønn til årets farge, se hvordan du kan bruke 2012s heteste farge i denne artikkelen.

KK.no har dessuten fått en titt hjemme hos noen av landets flinkeste interiørbloggere og fått deres beste tips.

Sjekk blant annet hvordan du får det perfekte soverommet eller badet - og hvordan du kan redesigne de gamle møblene dine - eller hvilke små ting som kan fornye et rom på 1-2-3.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer