Spisebordsstoler

De fineste spisebordsstolene finner du her

Det er ikke mer som skal til for å gi hjemmet et løft!

SPISEBORDSSTOLER: Disse fra Bolia ligger i en litt dyrere prisklasse, men det er bare så utrolig fine! Foto: Bolia.com
SPISEBORDSSTOLER: Disse fra Bolia ligger i en litt dyrere prisklasse, men det er bare så utrolig fine! Foto: Bolia.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helst skulle jeg gjerne ha pusset opp hjemme minst en gang i året, for kjære vene så mye fint disse designerne finner på! Og da snakker vi ikke bare om dem som lager møbler til titusener av kroner. Nei, for både Ikea og Jysk produserer stoler som lett kunne sett ut som de kommer ut fra en eller annen lekker, dansk interiørbutikk.

Det er kanskje litt ekstravagant å pusse opp huset et par ganger i året - det er jeg helt klar over. Men noen ganger skal det ikke mer til enn at putetrekkene skiftes ut, eller i dette tilfellet: Spisebordsstolene. Og etter å ha scrollet opp og ned på de fleste interiørnettbutikkene, har jeg kommet fra til en felles trend: Trebein. Mange av de kuleste stolene har trebein, og de kommer gjerne i ulike farger.

LES OGSÅ: Bøkene som nødvendigvis ikke er til for å leses

Formen på stolryggen er også ganske lik hos de fleste - så det er tydelig at designerne tenker i samme baner - og vi liker det! Stolene er enkle og nette, men gjør samtidig litt ut av seg med subtile detaljer i stolryggen og i beina. I tillegg er det også utrolig kult å slå til med en fresh farge eller en lekker skinnvariant!

Ønsker du å gjøre noe skikkelig «ellevilt» kan du jo alltid blande forskjellige stoler? Det er en ting som jeg har hatt en liten hang up på siden «Friends» rullet over tv-skjermen. Spisebordsstolene til Monica (Courtney Cox) og Rachel (Jennifer Aniston) var nemlig alle forskjellige, og det var noe jeg også skulle ha en dag! Kanskje i dag er dagen?

LES OGSÅ: Alle disse superstjernene har vært innom Friends

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer