Interiør:

De hotteste fargene nå!

Tiden for innetid med god samvittighet er rett rundt hjørnet. Sesongens fargevinnere er støvet rosa, lune bruntoner og frisk, organisk grønt.

INTERIØR: Sjekk hvilke farger interiøret skal ha nå. FOTO: NTB Scanpix
INTERIØR: Sjekk hvilke farger interiøret skal ha nå. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Støvet eleganse

Rosa er på full fart inn i norske hjem. Det er hovedsakelig de støvete, grålige tonene vi vil se mer av på vegger, tekstiler og møbler. Denne rosatonen framstår sofistikert og elegant, og er fantastisk mot alle tresorter og naturlige materialer. Med de nye, mer lavmælte tonene som heller mot grått, rust eller syrin, er ikke rosa lenger en utpreget feminin farge.

LES OGSÅ: Frisk opp hjemmet med rosa interiør!

Sofaen «Butterfly» fra Eilersen er designet av den japanske designeren Yuzuru Nishiyama. Den finnes med et utvalg eksklusive tekstiler, blant annet en mørk, dempet rosatone.
Sofaen «Butterfly» fra Eilersen er designet av den japanske designeren Yuzuru Nishiyama. Den finnes med et utvalg eksklusive tekstiler, blant annet en mørk, dempet rosatone. Vis mer
Behagelig, naturlig og mykt linsengetøy er aller finest når det får lov til å forbli krøllete. Dette er fra Dirty Linen og er perfekt om du vil tilføre rosafargen som heller mot syrin, men ikke er klar for å male en hel vegg.
Behagelig, naturlig og mykt linsengetøy er aller finest når det får lov til å forbli krøllete. Dette er fra Dirty Linen og er perfekt om du vil tilføre rosafargen som heller mot syrin, men ikke er klar for å male en hel vegg. Vis mer
Støvete rosa gjør seg godt som bakteppe for møbler og gjenstander i duse, naturlige fargetoner. Kommode og ramme fra Bloomingville.
Støvete rosa gjør seg godt som bakteppe for møbler og gjenstander i duse, naturlige fargetoner. Kommode og ramme fra Bloomingville. Vis mer

Rosa + grønt = sant

Ferm Living er en av produsentene som kommer med duse rosafarger på møbler denne sesongen. Fargene går mot fersken og brunt, og er perfekt mot for eksempel trendy grønt.

LES OGSÅ: Slik innreder du med flere typer tre!

De hotteste fargene nå!

Tofarget vegg

Bruk fargekartet til å sette sammen to rosatoner som harmonerer. Maler du veggen med matt maling, er det superlekkert om dører, lister og vinduskarmer får en lysere, blank tone som kontrast. Vegglampen er «Slot» fra Design By Us.

LES OGSÅ: Se hvordan Christina har rocket opp det herskapelige huset sitt med noenlys, speil, fløyel og kunst som vekker oppmerksomhet!

De hotteste fargene nå!

Ærverdig, men rocka

Vi begynner å bli ferdig med hvitt og grått – nå er det bruntoner og mørkt tre som gjelder. Det ekte, eksklusive og litt maskuline uttrykket begynner igjen å appellere til oss. Robust, mørkt og mellommørkt treverk er tilbake på gulv, møbler og til og med som panel på vegger, gjerne i form av hele plater. Kombinasjonen retro og moderne gir assosiasjoner til gamle bibliotek som møter rocka modernisme.

Elefanten fra Eames troner midt i rommet, som får et ærverdig, eksklusivt preg ved hjelp av brunbeiset, kraftig listverk og det massive skapet. Store planter og lette møbler balanserer uttrykket, slik at det framstår moderne.
Elefanten fra Eames troner midt i rommet, som får et ærverdig, eksklusivt preg ved hjelp av brunbeiset, kraftig listverk og det massive skapet. Store planter og lette møbler balanserer uttrykket, slik at det framstår moderne. Vis mer
Synlige tak og bjelker i mørkt treverk gir et lunt og tidsriktig preg til interiøret. En perfekt mulighet når loftsleiligheter pusses opp. Her er en bambusgardin fra Color & Co brukt som skillevegg.
Synlige tak og bjelker i mørkt treverk gir et lunt og tidsriktig preg til interiøret. En perfekt mulighet når loftsleiligheter pusses opp. Her er en bambusgardin fra Color & Co brukt som skillevegg. Vis mer
Trenden med å legge panel på hele veggen gir lun bakgrunn for møbler og en vakker kontrast til både skinn og blanke metaller. Den klassiske «2213»-sofaen fra Børge Mogensen forhandles av Fredericia.
Trenden med å legge panel på hele veggen gir lun bakgrunn for møbler og en vakker kontrast til både skinn og blanke metaller. Den klassiske «2213»-sofaen fra Børge Mogensen forhandles av Fredericia. Vis mer

Grønt som symbol

Naturfargene fra Bloomingville harmonerer perfekt med de fleste grønntoner. Grønt står for nettopp omtanke for naturen og omgivelsene, og de grønne verdiene som er så aktuelle i dag.

LES OGSÅ: Rikke byttet ut hus med hage mot en funkisleilighet fra 1930-tallet!

De hotteste fargene nå!
Detalj fra Abigail Aherns kjøkken. Så levende og lekkert! Grønt er vakkert både som bakgrunn og statementfarge. Legg merke til hvordan selv elementene i forgrunnen blir intense og interessante.
Detalj fra Abigail Aherns kjøkken. Så levende og lekkert! Grønt er vakkert både som bakgrunn og statementfarge. Legg merke til hvordan selv elementene i forgrunnen blir intense og interessante. Vis mer

Energi og glede

Jungelgrønt, helt dust mot grått eller grønt som heller mot petroleum – alle tonene er aktuelle nå. Og grønt er vakkert til nesten alle andre fargetoner. Den dype, energiske fargen gir et fantastisk friskt uttrykk. Den er sterk og beroligende, og tilfører glamour til rommet. Grønt passer både i stuen, på soverommet og i spisestuen. Bildet er fra boken «Abigail Ahern Colour».

LES OGSÅ: Slik gir du nytt liv til de gamle bøkene dine

De hotteste fargene nå!
«Lady 6352 Evening Green» fra Jotun i matt finish er som nydelig bakgrunnsfarge til typisk skandinavisk interiør. Rolig, harmonisk, men likevel iøynefallende.
«Lady 6352 Evening Green» fra Jotun i matt finish er som nydelig bakgrunnsfarge til typisk skandinavisk interiør. Rolig, harmonisk, men likevel iøynefallende. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer