Interiør:

De hotteste fargene nå!

Tiden for innetid med god samvittighet er rett rundt hjørnet. Sesongens fargevinnere er støvet rosa, lune bruntoner og frisk, organisk grønt.

INTERIØR: Sjekk hvilke farger interiøret skal ha nå. FOTO: NTB Scanpix
INTERIØR: Sjekk hvilke farger interiøret skal ha nå. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Støvet eleganse

Rosa er på full fart inn i norske hjem. Det er hovedsakelig de støvete, grålige tonene vi vil se mer av på vegger, tekstiler og møbler. Denne rosatonen framstår sofistikert og elegant, og er fantastisk mot alle tresorter og naturlige materialer. Med de nye, mer lavmælte tonene som heller mot grått, rust eller syrin, er ikke rosa lenger en utpreget feminin farge.

LES OGSÅ: Frisk opp hjemmet med rosa interiør!

Rosa + grønt = sant

Ferm Living er en av produsentene som kommer med duse rosafarger på møbler denne sesongen. Fargene går mot fersken og brunt, og er perfekt mot for eksempel trendy grønt.

LES OGSÅ: Slik innreder du med flere typer tre!

Tofarget vegg

Bruk fargekartet til å sette sammen to rosatoner som harmonerer. Maler du veggen med matt maling, er det superlekkert om dører, lister og vinduskarmer får en lysere, blank tone som kontrast. Vegglampen er «Slot» fra Design By Us.

LES OGSÅ: Se hvordan Christina har rocket opp det herskapelige huset sitt med noenlys, speil, fløyel og kunst som vekker oppmerksomhet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer