Interiør jul:

De små elementene som gir skikkelig julestemning

Vi klarer ikke vente med å tilføre litt jul til hjemmet!

INTERIØR TIL JULEN: Vi starter julen litt tidlig i år med et par dekorative puter, noen duftlys og et aldri så lite mini-juletre! FOTO: NTB Scanpix
INTERIØR TIL JULEN: Vi starter julen litt tidlig i år med et par dekorative puter, noen duftlys og et aldri så lite mini-juletre! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag dalte den første snøen ned i Oslo. Og det var noe ved det som ga oss umiddelbar julestemning. Det var ikke noe annet å gjøre enn å sette på headset-et, finne frem spillelisten med julesanger og tusle mot kontoret mens ett og ett snøflak la seg på både ansikt og klær.

Mange tillater ikke et snev av jul før kalenderen sier 1. desember. Men selv får jeg aldri nok av jul, og hadde det vært opp til meg hadde vi hatt juletreet på plass 1. november. Men, så får man ikke ta helt av heller. Det er jo noe spesielt akkurat ved desember måned.

Men det er vel ikke helt krise å begynne å gjøre hjemmet litt klart for julen? Inspirert av snøen og julesangene på øret, tok jeg meg en tur rundt i nettbutikkene og fant så utrolig mye fint som kan være med på å gi huset ditt en liten touch av jul. Nei, det trenger nødvendigvis ikke være et svært tre, men det kan være noen nye puter eller et duftlys eller to. Psst: Vi ga én Ikea-kommode fire forskjellige uttrykk - se så kult!

Kanskje kan noe av dette funke som en superfin julegave til noen du er glad i?

LES OGSÅ: Ikea introduserer nytt designsamarbeid! Dette kan bli spennende ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer