Interiør:

De største interiørtrendene for 2018

Et hektisk liv og knapt med tid vil prege interiørvalgene våre – nå vil vi lade opp med ro, velvære og luksus!

INTERIØR: Fargen Heart Wood er kåret av Nordsjø til Årets farge. Fargen er en av flere mørke, støvete nyanser vi vil se mer av. FOTO: Produsentene/ BULLS PRESS
INTERIØR: Fargen Heart Wood er kåret av Nordsjø til Årets farge. Fargen er en av flere mørke, støvete nyanser vi vil se mer av. FOTO: Produsentene/ BULLS PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fargene: Mørkt, dust og brunt

Vi ønsker den rolige spafølelsen hjemme og vil søke mot behagelige farger som signaliserer ro og komfort. Litt mørkere og mer støvete enn tidligere. Brunt vil bli vinneren framover – i alle nyanser og gjerne blandet inn i andre farger, som rosa og blått.

LES OGSÅ: Slik innreder du med grønne planter i alle rom

Materialene: Taktilt håndverk

Velur, marmor og messing har holdt seg sterkt som luksuriøse materialer vi gjerne vil omgi oss med. Vi vil framover også være opptatt av at materialene skal ha dybde og struktur - altså være gode å ta på. Etterspørselen etter bygningsmaterialet terasso øker i oppgraderte, moderne varianter. Velur vil få selskap av grovere og røffere tekstiler. Kvalitet og solid og ærlig håndverk blir satt mer og mer pris på. Keramikk og treprodukter skal ha taktil og upolert finish.

LES OGSÅ: Slik har ryddedronningen Synnøve Skarbø det hjemme

Formene: Abstrakte & myke

Det går fra et grafisk, kantete formspråk til mykere, «snillere» organiske former. Vi vil se alt fra runde trapper til lamper og tepper. Og flere sofaer og bord med «utflytende», organiske former. Grafiske trykk på fliser, tekstiler og kunst blir myke og buede. Glass og keramikk vil dukke opp i ujevne og «tilfeldige» former.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer