UT I NATUREN: Treverk, bambus og friske planter gir deg den naturlige stilen. Frisk opp tremøblene fra i fjor med friske planter, eller sjekk ut noen av disse favorittene. Foto: Produsenten/Collage: Tone Ruud Engen
UT I NATUREN: Treverk, bambus og friske planter gir deg den naturlige stilen. Frisk opp tremøblene fra i fjor med friske planter, eller sjekk ut noen av disse favorittene. Foto: Produsenten/Collage: Tone Ruud Engen Vis mer

Interiør

Den naturlige stilen gjelder i år også

Friske planter og stilige bambus-krukker er alt du trenger for å friske opp uteplassen.

Publisert
Endelig er tiden kommet for at du kan tilbringe mer tid ute!

Selv om temperaturene ikke minner om sommer helt ennå, er det fortsatt ingenting i veien ved å gjøre uteplassen klar for varmere tider.

Det beste av alt er at det slettes ikke trenger å være kostbart. Flere av fjorårets trender fortsetter også i år, og du trenger derfor minimalt for å friske opp ute.

LES OGSÅ: 20 nyheter fra Ikea du vil elske

Frisk opp med nye blomsterpotter, planter og urter

I de sene vår-månedene er det svært fristende og gi uteplassen et frisk pust før du endelig kan tilbringe lune kvelder der igjen.

I likhet med fjoråret er det også slik i år at du skal hente inspirasjon fra naturen, og du kan blant annet finne mye spennende potter, stoler og krakker i tre og bambus.

Med et stort fokus på sunn og økologisk mat gir også uteplassen din muligheter for å ha et lite utekjøkken, eller dyrke og høste dine egne små grønnsaker og urter.

LES OGSÅ: Ikke sett stearinlysene slik

Finn dine favoritter her:Og hvis du ikke ønsker å koste på så mye penger er søte blomsterpotter, friske planter i grønt og selvdyrkede urter også en enkel måte å dekorere uteplassen.

Hva er vel ikke bedre enn å tilby friske urter til en deilig lunsj på en lørdag formiddag?

Kombiner gjerne det naturlige preget av treverk med den rustikke stilen som mange nordmenn aldri ser ut til å få nok av.

LES OGSÅ: Nå skal hjemmet ditt glitre

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer