Interiørrådet:

- Denne interiør-tabben er veldig vanlig

Luksusstil på budsjett er fullt mulig, ifølge interiørekspert Tone Kroken. Da er det det særlig ett grep som er viktig.

INTERIØRRÅDET: Hver onsdag kommer det ny episode av KKs nye podcast, Interiørrådet! FOTO: Yvonne Wilhelmsen
INTERIØRRÅDET: Hver onsdag kommer det ny episode av KKs nye podcast, Interiørrådet! FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

I KKs nye podcast Interiørrådet (hør episoden her!), får vi hver uke servert tips, triks og gullråd fra interiørdronninga Tone Kroken og KK-journalist Benedicte Wessel-Holst. Her får du hjelp enten du vil pimpe opp kjøkkenet på budsjett, få til drømmesoverommet eller lære å dekorere som en proff, for å nevne noen av temaene som tas opp.

- Ideen om å lage en podcast med interriørråd kom fordi jeg får veldig mange henvendelser i innboksen min på Instagram om alt som har med innredning og oppussing å gjøre, sier Kroken til KK. Også ville jeg gjerne ha med Benedicte som er både interiørinteressert, men som også lurer på en hel del selv, sier Kroken og ler.

- Jeg lurer på masse! Og Tone er litt som eksperter flest, hun skjønner ikke alltid at vi «vanlige folk» må ha en ekstra runde med forklaringer, sier Wessel-Holst og påpeker at hun derfor sørger for å spørre og grave litt ekstra.

I episoden om luksusstil på budsjett framholder Kroken at særlig fargepaletten er avgjørende for å få til et vellykket resultat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer