Oppbevaring

Denne legoen er for voksne

Og den er ikke bare til å leke med.

VOKSEN-LEGO: De nye lego-klossene er minst like fine til voksne som til barn. Bruk dem til oppbevaring av kontorsaker, sminke, skokrem eller luer og votter!  Foto: Lego
VOKSEN-LEGO: De nye lego-klossene er minst like fine til voksne som til barn. Bruk dem til oppbevaring av kontorsaker, sminke, skokrem eller luer og votter! Foto: Lego Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi elsket det som barn.

Nå kan vi også få utbytte av lego som voksne.

Danske Plast Team lanserer nemlig et helt nytt oppbevaringssystem i samarbeid med Lego.

LES OGSÅ: Glamouren er død.

Kan stables

Systemet er skapt med utgangspunkt i de tradisjonelle lego-klossene, men de overdimensjonerte klossene er hule, og når lokket løftes av er det plass til det man skulle ønske, for eksempel sminke eller kontorsaker.

Boksene kan også stables oppå hverandre, akkurat som vanlige lego-klosser, noe som gjør systemet svært praktisk og plassbesparende.

Se flere bilder av lego-boksene her:


Stilig på baderomshyllen

Er du glad i farger, kan du velge deg bokser i tradisjonelle lego-nyanser som rødt, grønt og blått.

I tillegg kan man bygge lego-bokser i farger som turkis, lilla, hvitt og sort; litt mer voksne farger, som kan se veldig stilig ut på baderomshyllen eller på soverommet.

LES OGSÅ: Her er Ikea-favorittene

Til oppbevaringssystemet hører også en lunchboks, og en stor utgave av det velkjente legohodet, som vi er vant til å se på minifigurer. Hodet er utformet som en krukke med lokk, og kommer i to størrelser, og både som gutt og jente.

Boksene koster fra 85 til 240 kroner. De vil i november bli tilgjengelig i leketøysbutikker og møbelvarehus. Enkelte av produktene har også blitt tatt inn på Europris.

Heller skuffer enn hyller

Det finnes flere måter å få orden på rotet hjemme på.

Er du opptatt av orden på soverommet (!) så vil du sannsynligvis trives bedre med kommoder eller skap som har flere skuffer enn hyller.

Det er lettere å finne frem det du skal ha når ting kan ligge i en skuff, enn om det ligger bak hverandre i et skap.

Et hederlig unntak er de praktiske skoskapene.

LES OGSÅ: Få orden i skokaoset.

Skoskap kan nemlig være praktisk fremfor skohyller. Et smalt og høyt skoskap utnytter plassen godt, og du kan kanskje få plass til to skap ved siden av hverandre.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer