Hytteinteriør

Derfor bør du ha gammel kunst på veggen

Gir et rustikt og røft uttrykk.

«UTRENDY», MEN VAKKERT: Se så flott du kan sette sammen et vakkert og funksjonelt stilleben helt uten nye og «trendy» elementer! Og blomstene er rett og slett vanlige markblomster. Foto: Marc Heldens
«UTRENDY», MEN VAKKERT: Se så flott du kan sette sammen et vakkert og funksjonelt stilleben helt uten nye og «trendy» elementer! Og blomstene er rett og slett vanlige markblomster. Foto: Marc Heldens Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her bor:

Axel Goehler og hunden Paco. Kjæresten Claudia Broistedt er ofte på besøk.Axel jobber som rådgiver og prosjektleder.Hvor: I en hytte på 60m2 i skogen utenfor Hamburg ved elven Elbe. 

- Dette er et sånt sted jeg ikke visste at jeg lette etter. Men da jeg så salgsannonsen under «Annet» i en lokalavis, kjente jeg dragningen, sier Axel Goehler om det lille huset i en skog ved et tjern.

Han forteller at damen som solgte huset var kunstner, og hadde brukt det som atelier. Hun ville ikke selge til hvem som helst, men gikk altså god for Axel.

Stedet var råttent

- Stedet ga meg gode vibrasjoner fra begynnelsen av. Faktisk så gode at jeg overså alt som måtte gjøres med huset. Det viste seg å være ganske mye! Hele vegger var råtne og mugginfiserte, taket lakk og vinduene likeså.

Axel har selv brukt en god del helger på å sette huset i stand, men brorparten av arbeidet satte han vekk til proffer. Interiøret, derimot, er hans eget prosjekt.

Stilen:

Stilen er tidløs og androgyn med utstrakt bruk av mørke tresorter mot hvit bakgrunn, og en forkjærlighet for antikviteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer