interiør:

– Det blir nesten for mye, for jeg klarer ikke å begrense meg

Å komme på julebesøk til Cristina er som å tre inn i et ekte juleeventyr. For når det blir desember, satser hun for fullt på pynt og kos.

FOTO: Lene Samsø
FOTO: Lene Samsø Vis mer
Publisert

På Frederiksberg bor Cristina Vising-Swartz med sin mann Mikhael og deres to døtre. Cristina jobber som stylist og interiørrådgiver, og møter derfor hele tiden nye trender som inspirerer henne. Men julen hjemme har likevel en fast mal.

– Selv om julen ser lik ut fra år til år i hjemmet vårt, er det likevel en overordnet tanke jeg alltid vender tilbake til. Jeg er ganske trofast mot dekorasjonene mine, som er iøynefallende og store. Julepynten skal supplere interiøret og stilen, og ikke drukne eller overdøve den, sier Cristina og legger til:

– Men pynten skal få sin plass.

Stylisten elsker å lage forskjellig pynt hvert år.

– Det blir nesten for mye, for jeg klarer ikke å begrense meg, sier hun med et smil.

I de tre stuene, som ligger på rad og rekke, henger store, dekorerte kranser fra takene, slik at de ses gjennom alle rom. Vaser og krukker er pyntet med friske buketter og planter, og midt på det oppdekkede julebordet står en imponerende borddekorasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.