interiør

- Det er mye kjærlighet og omtanke i leiligheten

Lina og Alexander har skapt sin husdrøm i en fancy, ny studioleilighet i Göteborg.

FOTO: Mika Ågren
FOTO: Mika Ågren Vis mer
Publisert

Noen ganger blir to så mye bedre enn én. Se bare på Lina og Alexander, som takket være at de fant hverandre, kunne realisere drømmen sin om å flytte til en av de kule studioleilighetene på Hisingen i Göteborg. Eller «bolokaler», som leilighetene faktisk kalles, siden man både kan bo og ­drive virksomhet i dem om man vil.

– Jeg fulgte med på disse studioleilighetene allerede da de ble planlagt bygget for flere år siden. Men jeg hadde ikke mulighet til å kjøpe en da, sier Alexander.

Tiden gikk, og Alexander møtte kjærligheten i Lina fra Småland, og etter kort tid sammen begynte de å lete etter et sted å bo.

– Vi hadde flaks, for denne leiligheten i Lundbypark var til salgs. Den ligger rett og slett helt perfekt til for oss. Her kan vi få både den urbane livsstilen med nærhet til matbutikker, restauranter og kollektivtrafikk, samtidig som vi har naturen like ved, sier Alexander.

Heldigvis for ham likte også Lina den heftige leiligheten, som har ekstra mye plass, ukonvensjonell planløsning og en fascinerende nærhet til livet utenfor takket være de store ­vinduene og den fine, lille uteplassen som er perfekt for litt kaffekos.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer