interiør:

– Det er veldig tilfredsstillende å kunne fikse ting selv

Sofie innreder leiligheten sin med hjemmelagde møbler, kunst fra egen hånd og nøye avstemte favorittfarger.

FOTO: Andres Pless
FOTO: Andres Pless Vis mer
Publisert

Du skal ikke ha vært lenge på ­besøk hos Sofie Juhl før du oppdager at interiør er hennes store lidenskap. Alt framstår gjennomtenkt og konsekvent – alt fra fargenyansene som harmonerer med hverandre, til formspråket, som vitner om en sikker hånd i utvelgelsen av møbler og design.

Likevel har Sofie bare én fast regel når det gjelder innredningen av hennes 82 kvadratmeter store leilighet på Nørrebro i København, og det er at ingenting vil forbli som det er.

– Da jeg var liten, ommøblerte jeg rommet mitt i høstferien hvert år. Det var en fast tradisjon, og det sitter nok fortsatt i meg det at det å innrede er en løpende ­prosess som aldri helt tar slutt, sier hun.

Det var kjærlighet ved første blikk da hun for knapt to år siden fikk mulighet til å skaffe seg denne leiligheten.

Hun hadde alltid drømt om å bo et sted der det var karnapp, og det eksklusive ­kjøkkenet fra Københavns Møbelsnedkeri, som den forrige eieren hadde tegnet og bygd ­spesielt til dette rommet, var også et pluss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer