Interiørtrender 2019:

Det hotteste interiøret akkurat nå

Duse puddernyanser, runde, myke former og naturlige, taktile materiale - her er interiørtrendene for 2019!

Foto: iBride
Foto: iBride Vis mer
Publisert

NATURLIGE TONER

Beige, «greige» og brunrosa er de nye nøytrale fargetonene. Vi ser mindre av de kaldere gråfargene og omfavner myke karamellfarger på både vegger, møbler og tekstiler. Naturlige materialer og planter hører til.

Ulike teksturer på tekstiler og materialer gir liv og varme til rommet. Foto fra Bloomingville.
Ulike teksturer på tekstiler og materialer gir liv og varme til rommet. Foto fra Bloomingville. Vis mer
Vi ser stadig flere interiører med samme fargetoner i hele rommet - på vegger, tepper og møbler. Da er svart perfekt som kontrastfarge for å stramme opp uttrykket. Foto fra Ellos Home.
Vi ser stadig flere interiører med samme fargetoner i hele rommet - på vegger, tepper og møbler. Da er svart perfekt som kontrastfarge for å stramme opp uttrykket. Foto fra Ellos Home. Vis mer
Teppet Tie er av resirkulert bomull og lages etter tradisjonell rye- og flatvevteknikk. Teppet av den finske designerduoen er som et kunstverk på både veggen og gulvet (fra kr 17 000, Saana ja Olli)
Teppet Tie er av resirkulert bomull og lages etter tradisjonell rye- og flatvevteknikk. Teppet av den finske designerduoen er som et kunstverk på både veggen og gulvet (fra kr 17 000, Saana ja Olli) Vis mer
Inspirasjonen til rosabeige toner på veggen er overalt nå! Palettene går fra brunt, via rosa, til grått og er vakre, duse og sobre. Foto fra franske iBride.
Inspirasjonen til rosabeige toner på veggen er overalt nå! Palettene går fra brunt, via rosa, til grått og er vakre, duse og sobre. Foto fra franske iBride. Vis mer

BUEDE FORMER OG STRAMME LINJER

Runde, myke former vil være en av de største trendene når det kommer til interiørdesign framover. Retro- og art deco-inspirerte gjenstander og møbler beholder likevel et rent og møbler beholder likevel et rent og enkelt uttrykk som er karakteristisk for den skandinaviske stilen.

Gjør et statement! Både retroinspirasjon, avrundede former, treverk og gylne metaller er helt i tiden. Vi elsker 70-tallets varme mykhet og glamorøse diskovibber. Bilde fra Bloomingville.
Gjør et statement! Både retroinspirasjon, avrundede former, treverk og gylne metaller er helt i tiden. Vi elsker 70-tallets varme mykhet og glamorøse diskovibber. Bilde fra Bloomingville. Vis mer
Det danske familieforetaket Gubi jakter etter klassiske designikoner over hele verden, som de gjenoppliver. Møblene og objektene passer perfekt for den myke, runde trenden vi ser nå.
Det danske familieforetaket Gubi jakter etter klassiske designikoner over hele verden, som de gjenoppliver. Møblene og objektene passer perfekt for den myke, runde trenden vi ser nå. Vis mer

MILJØVENNLIGE OG NATURLIGE MATERIALER

Treverk er tilbake for fullt. Umalt, men gjerne oljet eller lakkert matt. Rotting og bambus er også supertrendy, miljøvennlige alternativer. Det samme gjelder brunt lær, som gir et eksklusivt preg og er spesielt lekkert mot treverk og andre naturmaterialer.

Når kontrastfylte materialer, som stein mot treverk, blir brukt mot hverandre, kommer det vakreste i hvert materiale ordentlig fram. Foto fra Broste Copenhagen.
Når kontrastfylte materialer, som stein mot treverk, blir brukt mot hverandre, kommer det vakreste i hvert materiale ordentlig fram. Foto fra Broste Copenhagen. Vis mer
Rotting er et materiale som gir gode sommerminner fra barndommen. Bilde fra HK Living.
Rotting er et materiale som gir gode sommerminner fra barndommen. Bilde fra HK Living. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer