Interiør

Det rosa huset

Ann-Sofie elsker rosa, og det gjør heldigvis mannen hennes også!

En praktisk, stram modulsofa fra Ikea står sammen med Ann-Sofies yndingsmøbel, nemlig den gamle velursofaen med myke former. Den store lampen fra Paris au Mois d’août får nesten bordet fra Hay til å til å se ut som en miniatyr. Tips! Spill på kontraster! I både form og størrelse. FOTO: Another Studio
En praktisk, stram modulsofa fra Ikea står sammen med Ann-Sofies yndingsmøbel, nemlig den gamle velursofaen med myke former. Den store lampen fra Paris au Mois d’août får nesten bordet fra Hay til å til å se ut som en miniatyr. Tips! Spill på kontraster! I både form og størrelse. FOTO: Another Studio Vis mer
Publisert

De aller fleste velger nedtonede farger når de gjør store og dyre investeringer som kjøkken og sofa, og så pynter de heller opp med farger på puter og detaljer, men sånn er det ikke hjemme hos Ann-Sofie og Rolf. I stuen står en gammelrosa velursak av en sofa, og kjøkkenet er både mørkerødt og lyserosa.

Faktisk er paret de eneste som har valgt akkurat den fargekombinasjonen som de har gjort på kjøkkeninnredningen hos firmaet &Shufl. Fløyelssofaen er kjøpt på auksjon, og er Ann-Sofies absolutte favorittmøbel. Du blir kanskje fristet til å tro at det er dama som tar beslutningene i dette hjemmet, men slik er det ikke.

– Vi liker begge farger, spesielt rosa, og det var helt klart et felles valg at kjøkkenet skulle være i nettopp de fargene det er. Underveis i oppussingen og innredningen ble vi begge forelsket i tanken på å mikse flere nyanser av samme farge. Rosa er jo en farge man blir glad av å se på, sier Ann-Sofie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer