Duftlys

Dette er kjendisenes favorittduftlys

Hertuginne Meghan brukte faktisk sin favoritt i bryllupet!

KJENDISENES FAVORITTDUFTLYS: Hertuginne Meghans favoritt ble faktisk brukt i bryllupet hennes med prins Harry! Foto: NTB
KJENDISENES FAVORITTDUFTLYS: Hertuginne Meghans favoritt ble faktisk brukt i bryllupet hennes med prins Harry! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi kan faktisk ikke få nok av duftlys. Det er så deilig å tenne et av favorittlysene våre på kvelden etter en lang arbeidsdag. KK-redaksjonen har allerede tipset om våre favoritter, men nå er det kjendisenes tur!

Vi har nemlig funnet ut av hvilke duftlys du finner hjemme hos stjerner som Jennifer Aniston og Selena Gomez. Kanskje finner du en ny favoritt?

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

BLAKE LIVELY

For noen år siden delte «Gossip Girl»-skuespilleren Blake Lively (33) mange av sine skjønnhetsfavoritter med Marie Claire. Duftlys har kanskje ikke mye med skjønnhet å gjøre, men Lively hadde likevel et godt tips klart da journalisten spurte om hennes favoritt; Le Labos «Santal 26».

- Det er min favoritt fordi du kan personalisere etikken. Det er en flott gave!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
680 kr
680 kr Vis mer

SELENA GOMEZ

- Før jeg bodde i mitt eget hus hadde jeg masse lys i huset til foreldrene mine og de varte evig. Men nå som jeg har mitt eget hus må hvert rom ha sin egen lukt, fortalte den kjente skuespilleren og sangeren Selena Gomez (28) til Into The Gloss.

Hun tenner disse lysene hver kveld fordi det gir henne en god følelse.

- Mine favoritter er Voluspas «Mokara» og Voluspas «Saijo Persimmon», sier Gomez til nettmagasinet og legger til at hun setter pris på at de ikke er for dyre.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
450 kr
450 kr Vis mer

JOURDAN DUNN

Akkurat som Blake Lively, har også supermodell Jourdan Dunn (30) en gave hun alltid gir venner og familie. Til Vogue kan Dunn fortelle at det er Jo Malones duftlys «Velvet Rose & Oud». En gave vi hadde tatt imot med åpne armer!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
670 kr
670 kr Vis mer

JENNIFER ANISTON

I et intervju med InStyle ble Friends-stjernen Jennifer Aniston (52) spurt om hennes interiørfavoritter. Blant dem fant vi Byredos «Burning Rose»-duftlys.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
350 kr
350 kr Vis mer

ALEXA CHUNG

Mote- og TV-profil Alexa Chung (37), som nylig var aktuell som programleder for Netflix-serien «Next In Fashion», fortalte The Strategist at hun elsker en god lukt og at duftlysene fra Cire Trudon er hennes favoritt.

- De lukter litt som et rom hvor en rik 60 år gammel mann har røyket. Og det elsker jeg. Jeg blir dratt mot mer maskuline lukter. Jeg liker ting som har tre-lukt. Jeg tror det kommer fra at jeg har vokst opp på landet. Der lukter det både gress og bål, sier Chung og legger til at det gjør lyset «Byron» fra Cire Trudon til hennes favoritt.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Cirka 750 kr
Cirka 750 kr Vis mer

HERTUGINNE MEGHAN

Ifølge WhoWhatWear har hertuginne Meghans (39) favorittmerke innen duftlys alltid vært Diptyque. Nettmagasinet la nemlig merke til bilder av duftlysene når Meghan delte bilder fra hjemmet sitt på sin gamle nettside The Tig.

Hun skal visstnok være så glad i duftlysene fra merket at de var en del av bryllupet hennes med prins Harry.

Til InStyle kan en representant fra Diptyque avsløre at det stemmer. Amanda Morgan, direktør hos Diptyque, fortalte til InStyle at det kan være en god idé å ha en duft i bryllupet.

- Etter bryllupet kan du bruke duften i hjemmet ditt for å minnes den dagen.

ET FARVEL: Nå er de ikke lenger offisielle medlemmer av den britiske kongefamilien. VIDEO: KK Vis mer
Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Cirka 600 kr
Cirka 600 kr Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer