Isabella Martinsen

Dette er TV 2-værmelder Isabella Martinsens (36) drømmehage

La deg inspirere!

TRENDY STIL: Kardigan (kr 1450) og T-skjorte (kr 900, begge fra Anette Stai/Love Frogner), jeans (kr 500, Cubus), smykker (kr 800, farmhousedesign.no), stråhatt (kr 230) og sko (kr 1700, begge fra Cornelias Hus). Foto: Yvonne Wilhelmsen
TRENDY STIL: Kardigan (kr 1450) og T-skjorte (kr 900, begge fra Anette Stai/Love Frogner), jeans (kr 500, Cubus), smykker (kr 800, farmhousedesign.no), stråhatt (kr 230) og sko (kr 1700, begge fra Cornelias Hus). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den lille familien til værmelder og TV-personlighet Isabella Martinsen (36) har nylig flyttet til Ullevål Hageby. Ikke på grunn av leiligheten, men på grunn av hagen!

– Leiligheten er egentlig litt for liten, men jeg var villig til å ofre mye rom for hage denne gangen. Endelig skal vi få vår egen lille uteflekk, og det har jeg aldri hatt før – jeg har jo vokst opp i sentrum med kun mindre balkonger!

I skrivende stund er Isabella og datteren Filipa (11) i gang med å gjøre i stand uterommet som de håper skal friste mange til å komme å besøk. Filipa krever trampoline, men det skal også bli plass til en sofagruppe, stort spisebord og utstrakte gartneraktiviteter med kjøkkenhage, urter, epletrær og masse blomster, i følge Isabella.

LES OGSÅ: 9 tips for en vakker hage

– Litt plass til å leke på blir det og, litt luft må det være. Det viktigste er at det skal være en avslappet atmosfære hvor alle kan føle seg velkommen og ligge med bena høyt og drikke limonade fra morgen til kveld!

Hun drømmer om en bohemsk stil, men innrømmer at de nok må starte litt enkelt. Forrige eier satte igjen lyse og enkle utemøbler som skal sprites opp med puter og pledd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer