Isabella Martinsen

Dette er TV 2-værmelder Isabella Martinsens (36) drømmehage

La deg inspirere!

TRENDY STIL: Kardigan (kr 1450) og T-skjorte (kr 900, begge fra Anette Stai/Love Frogner), jeans (kr 500, Cubus), smykker (kr 800, farmhousedesign.no), stråhatt (kr 230) og sko (kr 1700, begge fra Cornelias Hus). Foto: Yvonne Wilhelmsen
TRENDY STIL: Kardigan (kr 1450) og T-skjorte (kr 900, begge fra Anette Stai/Love Frogner), jeans (kr 500, Cubus), smykker (kr 800, farmhousedesign.no), stråhatt (kr 230) og sko (kr 1700, begge fra Cornelias Hus). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den lille familien til værmelder og TV-personlighet Isabella Martinsen (36) har nylig flyttet til Ullevål Hageby. Ikke på grunn av leiligheten, men på grunn av hagen!

– Leiligheten er egentlig litt for liten, men jeg var villig til å ofre mye rom for hage denne gangen. Endelig skal vi få vår egen lille uteflekk, og det har jeg aldri hatt før – jeg har jo vokst opp i sentrum med kun mindre balkonger!

I skrivende stund er Isabella og datteren Filipa (11) i gang med å gjøre i stand uterommet som de håper skal friste mange til å komme å besøk. Filipa krever trampoline, men det skal også bli plass til en sofagruppe, stort spisebord og utstrakte gartneraktiviteter med kjøkkenhage, urter, epletrær og masse blomster, i følge Isabella.

Lysestake (kr 3500, Cornelias Hus). Foto: Yvonne Wilhelmsen
Lysestake (kr 3500, Cornelias Hus). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: 9 tips for en vakker hage

– Litt plass til å leke på blir det og, litt luft må det være. Det viktigste er at det skal være en avslappet atmosfære hvor alle kan føle seg velkommen og ligge med bena høyt og drikke limonade fra morgen til kveld!

Hun drømmer om en bohemsk stil, men innrømmer at de nok må starte litt enkelt. Forrige eier satte igjen lyse og enkle utemøbler som skal sprites opp med puter og pledd.

– Og så skal det som seg hør og bør pyntes med lykter og lys i epletrærne! Vi går for en litt nedpå stil som ikke koster for mye, og som tåler litt. Vi må jo kunne spille ball i hagen!
Den største bekymringen til Isabella er plantene. Hun innrømmer at hun ikke har de grønneste fingrene.

– Kanskje jeg må ansette Finn Schjøll for å redde blomstene?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer