Interiør

Dette huset var i 80-tallsstil fra innerst til ytterst

Så pusset Gry og mannen det opp. Se så flott de har fått det!

HENGER SAMMEN: Den åpne løsningen mellom kjøkken og spisestue gir både gjennomlys i stua og mulighet for å dekke store langbord. Spisebordet dobler også som arbeidsplass for Gry. Foto: Irene Jacobsen
HENGER SAMMEN: Den åpne løsningen mellom kjøkken og spisestue gir både gjennomlys i stua og mulighet for å dekke store langbord. Spisebordet dobler også som arbeidsplass for Gry. Foto: Irene Jacobsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et fargerikt, grafisk og utradisjonellt rekkehus fra 80-tallet på Haraldstunet i Haugesund bor Gry Valand, Audun Valand Haugen, Isa (5) og Sam (2).

Gry Valand og Audun Valand Haugen kjøpte rekkehus omtrent samtidig som de ble foreldre til Isa (5). Og midt i oppussingen kom Sam (2) til verden. Selve huset var 80-talls fra innerst til ytterst. Kjøkkenet var lite og trangt, alt var mørkt og veggene dekket med strietapet. Siden har de pusset opp, bit for bit, og 80-tallet er nå fjernet for godt.

– Tanken var å ha en base med hvitt, svart og grått. Det gir så mange muligheter for å forandre. Men så begynte fargene å snike seg inn, mer og mer. Nå har jeg egentlig bare gitt helt etter, smiler Gry.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer