LINPUTE: Dette putevaret i 100 prosent lin (kr.149) tror både H&M Home-designeren og -sjefen kommer til å bli svært populær. Foto: Per Ervland
LINPUTE: Dette putevaret i 100 prosent lin (kr.149) tror både H&M Home-designeren og -sjefen kommer til å bli svært populær. Foto: Per Ervland Vis mer

H&m

- Dette kommer til å bli bestselgeren

H&M’s interiørdesigner tror nordmenn vil elske denne.

Publisert
Torsdag 10. mars åpner H&M sin nye norske flaggskipsbutikk i Bogstadveien i Oslo.

Der blir det over 3000 kvadratmeter og fem etasjer med H&M – inkludert den første H&M Home-butikken her til lands.

Tidligere har H&M’s interiørartikler kun vært til salgs på nett, men nå er det altså endelig mulig både å se og kjenne på varene selv.

NOE FOR ALLE: Designer Evelina Söderberg (t.v.) tror det vil finnes noe for de aller fleste på H&M Home. Her sammen med sjef for H&M Home Maria Lindblom. Foto: Per Ervland
NOE FOR ALLE: Designer Evelina Söderberg (t.v.) tror det vil finnes noe for de aller fleste på H&M Home. Her sammen med sjef for H&M Home Maria Lindblom. Foto: Per Ervland Vis mer

- Linputer blir pop

På H&M Home finner du først og fremst tekstilvarer til hjemmet, som duker, håndklær, dusjforheng, sengetrekk og putevar.

Da KK.no fikk en sniktitt på butikken før åpningen, spurte vi både H&M Home-designeren og -sjefen hvilket produkt de tror kommer til å bli bestselgeren.

- Det kommer nok til å bli den rå linputen med svart tekst som ser ut som den er laget av en hvetesekk, sier designer Evelina Söderberg.

- Hvorfor tror du det?

- Den type design er svært populært og er godt likt i alle aldersgrupper. I tillegg er ofte rustikke materialer dyrere.

H&M Homes putevar i 100 prosent lin koster imidlertid kun 149 kroner.

Sjef for H&M Home, Maria Lindblom, er enig.

- Lin er kjempepopulært. Jeg tror linputene med tekst kommer til å bli svært populære her. Designet fenger folk, materialet er av svært bra kvalitet og prisene er lave. Også har jeg intrykk av at folk er svært interessert i interiør her i Norge, begrunner hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet).


Fire hovedtrender

Putevaret i lin er en del av H&M Home-trenden som har fått navnet «urban gardener» (urban gartner). I tillegg finnes det tre andre hovedstiler.

- Vi vil at det skal være noe for alle, og jeg tror vi har klart å favne ganske bredt, sier designer Evelina Söderberg og forteller videre om de ulike trendene:

- Urban gardener kjennetegnes av rustikke stoffer og materialer og mønstre inspirert av landlige omgivelser.

- Under den romantiske trenden finner vi mye hvitt, blonder, heklede materialer, lyse pasteller og blomstermønstre.

- Vi har også en grafisk, mer minimalistisk stil, inspirert av afrikanske mønstre hvor fargene hvitt, sand, svart og oransje går igjen.

- I tillegg har vi en yngre og kulere trend, med prikker, hjerter, striper og andre morsomme mønstre. Den er litt tegneserieaktig og inkluderer trykte tekster med artige budskap.

SE OGSÅ: Her er vårens store interiørtrender

Se store bilder fra butikken her:

H&M Home på nett

Du kan få tak i varene selv om du ikke bor i Oslo. H&M Home-produktene får du også kjøpt i kleskjedens nettbutikk.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer